Mededelingen

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Vrijdag 13 november

Symposium Uienteelt 2.1

Eind vorige week hebben alle telers, handelaren, commissionairs, exporteurs enz. een uitnodiging en antwoordkaart voor het symposium ontvangen in de brievenbus. Op vrijdag 13 november worden telers, handelaren, commissionairs, exporteurs, etc. uit de hele uienbranche uitgenodigd bij De Groot en Slot om deel te nemen aan het vervolgsymposium 'Symposium Uienteelt 2.1 – The next level in quality onions'.

Het 'Symposium Uienteelt 2.1 - The next level in quality onions' vindt plaats op vrijdag 13 november bij De Groot en Slot op het eigen terrein in Broek op Langedijk (Noord-Holland) en heeft een aantrekkelijk programma met wisselende workshops en lezingen. Zoals de subtitel al suggereert, wordt de bezoeker naar het volgende niveau van kwaliteitsuien gebracht. Onderwerpen als kwaliteit in teelt, bewaring en export staan op het programma, maar ook noviteiten op het gebied van veredeling en uienverwerking. Gera van Os is lector 'Duurzaam Bodembeheer' aan de CAH in Dronten. Zij geeft een lezing over wat belangrijk is voor de bodem om kwaliteitsuien te telen. Wilt u weten wat de high-tech ontwikkelingen zijn ten aanzien van bewaring, verwerking en kwaliteit? Hoor de ervaringen van Moulton Bulb, een van de topbedrijven uit Engeland. Steeds meer mensen uit de akkerbouw gaan social media gebruiken. Wilt u de gouden tips horen? Kom dan naar de workshop van Ernst-Jan Bos van AgroMarketeer. Dit is slechts de helft van de lezingen en workshops. Bent u nieuwsgierig naar het complete programma? Klik dan hier.

Wilt u het symposium niet missen? Schrijf u dan nu in via deze link. Of vul de antwoordkaart in en stuur deze op. Let op: vol = vol!

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© UienNieuws.nl 2018