Mededelingen

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Eurofins Agro

Albert Feddes nieuwe productspecialist nematoden

Albert Feddes (45) is de nieuwe productspecialist nematoden bij Eurofins Agro. Met Feddes haalt Eurofins Agro een ervaren en deskundig medewerker in huis op het gebied van aaltjesonderzoek. Feddes is opgegroeid op een akkerbouwbedrijf en al jaren werkzaam in de agrarische sector. Hij heeft zijn sporen inmiddels verdiend in het nematodenonderzoek. Zo was hij eerder als vestigingsmanager werkzaam bij de De Groene Vlieg, afdeling bodemonderzoek. Daarnaast heeft hij ook ervaring als adviseur voor telers en in de verkoop.

Innovatie en persoonlijk contact
Feddes: "Met de ervaring en contacten in de sector hoop ik de klanten en Eurofins Agro van dienst te kunnen zijn. Eurofins Agro is een belangrijke speler op het gebied van nematodenonderzoek en zet volop in op innovatie. Dat spreekt mij aan."

Productontwikkeling
Albert Feddes gaat zich vooral bezig houden met productontwikkeling en contacten in de markt. "Juist op het specialistische gebied van nematodenonderzoek is het contact met de klant belangrijk. Elke bedrijfssituatie is namelijk anders. Daarop inspelen met passende producten, is dé uitdaging die ik in deze nieuwe functie aan ga. Dat wil ik tot een succes brengen."

Meer informatie:
Eurofins Agro
Erikjan van Huet Lindeman
M: 06 5200 2122
E: erikjan.vanhuetlindeman@eurofins-agro.com

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© UienNieuws.nl 2018