Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
100 foto's van Amerikaanse AGF-bedrijven

Fotoreportage New York Produce Show

Onlangs vond in het Jacob Javits Center in New York, de New York Produce Trade Show plaats. Meer dan 400 exposanten waren op de beurs aanwezig om hun producten te presenteren en kennis te maken met toekomstige klanten. Vanwege de uniforme, compacte stands kon de handelsbeurs op een kleine oppervlakte gehouden worden.



klik hier om de fotoreportage te bekijken

De aanwezige exposanten waren het er over eens dat de beurs dit jaar wat rustiger verliep dan vorig jaar. Mogelijk is dit te wijten aan het feit dat het nog maar zes weken geleden is dat de PMA beurs plaatsvond.

Ondanks de lagere opkomst waren de exposanten zeer tevreden over het verloop van de beurs, die hen volop mogelijkheden bood om potentiƫle klanten te ontmoeten. Tevens werden er nieuwe producten en verpakkingen gepresenteerd, waarbij speciale aandacht was voor recyclebare verpakkingen. Ook was er een groot aantal telers van specialiteitsgewassen aanwezig tijdens de beurs.

klik hier om de fotoreportage te bekijken



Publicatiedatum: