Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tractors en precisionfarming op Wintershow Achterverld

De laatste dagen voor de jaarwisseling in Achterveld staan traditiegetrouw in het teken van de Wintershow van de Mechan Groep. Ook deze keer kwamen meer dan 10.000 bezoekers uit het hele land op het evenement af. De laatste paar jaar organiseert Mechan Groep de wintershow voor alle AGCO trekkermerken, welke nu op dezelfde locatie gevestigd zijn. Ook was er ruim aandacht voor Challenger en Fella, ook uit de AGCO stal. Precision farming dit jaar een prominente plek binnen de wintershow.



Mechan Cultuurtechniek presenteerde onder meer haar merken Thaler, Bogballe, Holder, Schliesing, Seko, Vogel & Noot, en Hawe. Nieuw in het portfolio van Mechan Cultuurtechniek is Pronar. Op de show was onder andere een nieuwe trailer en sneeuwschuiver van Pronar te bewonderen.

Bij Fendt ging de belangstelling uiteraard uit naar de nieuwe Fendt 1050 Vario Profi Plus, de nieuwe 500 pk trekker met het predikaat Tractor of the Year 2016 (Allround). Daarnaast was er het innovatieve Vario Grip Pro.



Voor de nieuwe Valtra N4 was veel belangstelling. Deze tractor kreeg op de Agritechnica the Tractor of the Year 2016 award (Best Design). Het 'Racemonster' van Valtra was ook te bewonderen. De Fin Juha Kankkunen heeft met deze Valtra T234 de recordsnelheid bereikt van ruim 130 km/u. Valtra heeft naar aanleiding daarvan een gelimiteerd aantal van deze 'World Record' trekkers uitgebracht, waarna deze op 29 december om 16.00 uur aan de hoogste bieder werd gegund.



Massey Ferguson had de schijnwerper op de nieuwe MF 5713 SL, die op de Agritechnica is geïntroduceerd en is onderscheiden als Tractor of the Year 2016 (Utility) De andere aandachttrekker was een door de Mechan Groep gerestaureerde MF 35 van bouwjaar 1958. Het is een trekker die vorig jaar rond deze tijd door een jury is uitgekozen voor een Extreme Make over.



Mechan Groep legde zijn gasten in de watten met ruim 6000 broodjes worst, 5000 hamburgers, 7500 oliebollen en duizenden liters aan koffie, thee en limonade. Mechan Groep noemt de show een groot succes en dankt alle bezoekers voor hun belangstelling en komst.

Meer informatie:
Mechan Groep
www.mechangroep.nl
Publicatiedatum: