Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jaap van Wenum benoemd tot voorzitter Akkerbouw LTO Noord

Het Algemeen Bestuur van LTO Noord heeft vandaag Jaap van Wenum benoemd als voorzitter van de vakgroep LTO Noord Akkerbouw. Hij treedt daarmee in de voetsporen van zijn voorganger Jaap Haanstra. Haanstra kondigde 29 september jl. aan dat hij zijn bestuurlijke functies van LTO met ingang van 2 februari 2016 wilde neerleggen.



Jaap van Wenum werd na een interne procedure unaniem en met enthousiasme door de vakgroep LTO Noord Akkerbouw voorgedragen als kandidaat-voorzitter voor de vakgroep LTO Noord Akkerbouw. Het Algemeen Bestuur van LTO Noord heeft die voordracht overgenomen en vandaag Jaap van Wenum benoemd tot voorzitter. Van Wenum is akkerbouwer in Kootwijkerbroek en lid van LTO Noord. Hij is jarenlang werkzaam geweest als senior beleidsadviseur van LTO Nederland. De laatste jaren met gewasbescherming als specifiek aandachtsterrein.

Inmiddels is ook de benoemingsprocedure binnen LTO Nederland van start gegaan met betrekking tot het voorzitterschap van de landelijke vakgroep Akkerbouw. Van Wenum stelt zich hiervoor verkiesbaar. Naar verwachting zal deze benoeming plaatsvinden vóór 2 februari aanstaande.

Bron: LTO
Publicatiedatum: