Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
40 precisiezaaimachines verkocht

Väderstad Tempo timmert aan de weg in Nederland

Väderstad heeft afgelopen jaar via haar importeur Homburg Holland in het Friese Stiens, 40 Väderstad Tempo precisiezaaimachines afgeleverd in Nederland. Met name onder loonwerkers met veel maïs onder de zaaimachine lijkt Väderstad favoriet. De gedragen Väderstad Tempo V uitvoering is vooral populair dankzij haar goede manoeuvreerbaarheid en eenvoudige bediening. Met 230.000 hectare vormt maïs een belangrijke teelt in Nederland.



Het grote voordeel van de Väderstad Tempo zaaimachine is dat deze voor het zaaien van meerdere gewassen met grote precisie kan plaatsvinden. De gelijkmatige en betere opkomst levert hierbij, zo blijkt uit diverse veldproeven, significant voordeel op. Väderstad Tempo V zaaimachines kunnen bovendien direct in de stoppel zaaien, waarmee erosie en meerdere werkgangen worden voorkomen. Dit bespaart tijd en (brandstof)kosten.



Homburg is optimistisch over de verkoopkansen van Väderstad in Nederland: "De talrijke velddemonstraties, in combinatie met aansprekende praktijk- en onderzoekscijfers, werpen duidelijk hun vruchten af."

Meer informatie:
HOMBURG HOLLAND – Importeur Väderstad
Dhr. Lasse Doornbos
It Noarderfjild 21
9051 BM STIENS
T: +31 (0)58 257 1555
M: +31 (0)6 15 94 38 68
E: info@homburg-holland.com
www.vaderstad-holland.nl
Publicatiedatum: