Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mooij Agro Croptimiz-r nu ook officieel IP54 gecertificeerd

Meet- en regelapparatuur die onder alle omstandigheden betrouwbaar is, zijn essentieel bij het bewaren van producten. De nieuwe Croptimiz-r bewaarcomputer is daarvoor uitgevoerd in een omkasting gemaakt van een speciaal kunststof. Reden hiervoor is, dat de bewaarcomputers veelal in een stoffige en vochtige omgeving gemonteerd worden.


Apparatuur wordt getest op stof -en waterdichtheid

Om zeker te zijn van de juiste kwaliteit van de Croptimiz-r omkasting en de kastjes voor in- en uitgangskaarten, heeft Agro Mooy recent een IP test laten uitvoeren door Dekra (Deutsche Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein e.V). Dekra is het internationale, onafhankelijke testbedrijf dat bekend is van het Kema-keur.
Bij Dekra zijn, naast de Croptimiz-r, ook de verschillende bewaarcomputerkastjes getest op stof- en waterdichtheid. Na uitgebreid testen bleek al deze apparatuur officieel te voldoen aan de internationale IP54 norm. Vorig jaar al mocht het moederbedrijf Hotraco als eerste bedrijf in Nederland de Dekra Certificering ontvangen voor de productie van de schakelpanelen.

Meer informatie:
Mooy Agro
Dave Houben
E: d.houben@mooij-agro.com
www.mooij-agro.com
T: +31 (0)77-3275045
Publicatiedatum: