Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
bedrijf dit jaar officieel overgedragen aan Erwin Tummers

Tummers viert 40-jarig jubileum

Sommige collega's waren nog niet eens geboren toen de Tummers onderneming 40 jaar geleden opgestart werd. 8 maart 1976 was de dag dat Fons Tummers aan de slag ging onder de naam 'Technisch Centrum Tummers'. Met twee werknemers in een garagepand in Bergen op Zoom verzorgde dit kleinbedrijf reparaties aan machines bij de lokale industrie. In de latere jaren, als "machinebouwer", zijn er vele creatieve uitstapjes gemaakt naar verschillende industrieën. Zo is er gewerkt in de kokkelwasserij, lasspecialisatie, gespecialiseerde wasinstallaties voor alles behalve de aardappelindustrie en zélfs in de tabaksindustrie.



Nu, 40 jaar later, is dit uitgegroeid tot een volwaardige multinational met een sterke naam in de aardappelverwerkende industrie. Zoon en bedrijfsmanager, Erwin Tummers, is mede verantwoordelijk voor het stabiliseren en verhogen van de efficiëntie van de bedrijfsvoering en de continuïteit van het bedrijf 'Tummers Food Processing Solutions' dat deel uitmaakt van de Tummers Groep, een verzamelnaam voor alle Tummers bedrijven met een variëteit aan specialisaties in verschillende machine-industrieën. In maart 2016 is het bedrijf gegroeid naar 130 werknemers op 10.000m² onder dak in Hoogerheide en er is meer moois in het verschiet. Intern wordt er hard gewerkt aan een vernieuwde spare parts/service afdeling, R&D afdeling én vernieuwde systemen voor onze afdeling engineering.


Erwin en Fons Tummers

"Het is natuurlijk geen écht jubileum. Daar zullen we nog 10 jaar op moeten wachten, maar we willen er tóch even bij stilstaan. Het was en is een mooi en speciaal avontuur met vele hoogtepunten en nu, na 40 jaar, was het tijd voor stichter Fons Tummers om een stapje terug te doen en ruimte te maken voor de nieuwe generatie; afgelopen januari is Tummers officieel overgedragen aan zoon Erwin Tummers. Erwin is al 28 jaar werkzaam bij Tummers en heeft veel trouwe collega's om hem heen, want in veel gevallen is het "eens een Tummers hart, altijd een Tummers hart". Hij is enthousiast en klaar om met Tummers de volgende stap te nemen. "Houd onze berichten dit jaar goed in de gaten want er gaan meer updates komen over ontwikkelingen binnen én buiten Tummers en ook over de Open Dagen die we in 2017 willen organiseren."

www.tummers.nl
Publicatiedatum: