Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De beste manier om knoflook te pellen

Het blijft lastig om geurloos en zonder snijwonden knoflook te pellen. Zonde, want de aromatische exoot is niet alleen een goede smaakversterker, maar ook nog eens een supergezonde groente. Amber Leugs, Sous Chef bij Boca's in Amsterdam laten de beste methode zien om het knoflookteentje klaar te maken voor consumptie.



Bron: Youtube

Publicatiedatum: