Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Franje Onions investeert in Baxmatic-verpakker en Symach-stapelaar

"Extra verpakkingslijn maakt ons flexibel voor snelle uienorders"



Tholen - Uiensorteer- en pakstation Franje Onions uit Waarde heeft haar machinepark uitgebreid met een nieuwe verpakkingslijn. "Eind vorig jaar hebben we de machine gekocht, twee weken terug kwam de lijn op transport en woensdag hebben we voor het eerst zelfstandig gedraaid", vertelt Jan Franje.





Hij is in zijn nopjes met de investering. "Met deze tweede lijn zijn we in staat grotere volumes te verwerken en een aparte lijn maakt ons een stuk flexibeler voor de snelle orders. Zeker voor de biologische uien is dat een groot voordeel. Men belt vaak op en de auto staat alweer voor de deur. Deze lijn maakt ons flexibel."





De nieuwe lijn bestaat uit een 16-baks multiweger met het volautomatische verpakkingssyteem Baxmatic van ERC. Het betreft een Baxmatic met een capaciteit van +1.000 zakken per uur. De rondkop-combinatie weger met 16 bakken staat garant voor een grote verwerkingscapaciteit en nauwkeurigheid. Franje heeft wederom gekozen voor een stapelaar van Symach.



Voor meer informatie:
Jan Franje
Franje Onions
Gawege 10
4414 NB Waarde
0113 501658
info@franjeonions.nl
www.franjeonions.nl