Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
voor het elektronisch sorteren van uien

Wereldwijde samenwerking tussen Elisam/Ellips en JDC



Sinds 2014 realiseert JDC (USA, Inc.) totaaloplossingen voor grote uienverwerkers in de VS. Aan de basis van elke lijn staat een uniek camerasorteersysteem waarmee de externe èn interne kwaliteit van uien wordt gemeten. Daarnaast kan op gewicht, kleur en formaat worden gesorteerd.



JDC engineert de complete lijn op maat en zorgt dat alle machineonderdelen optimaal op elkaar aansluiten. Het resultaat is een hogere, constante kwaliteit van uien met een forse besparing op de arbeidskosten. De investering kan binnen enkele jaren worden terugverdiend.



Revolutie in uien sorteren
De synergie tussen de Elisam camera-sorteermachines en afzuigsystemen van Jongejans Luchttechniek brengt inmiddels een revolutie in het sorteren van uien teweeg. Door het enorme succes in de VS heeft de gecombineerde 'sorteeroplossing' zich ruimschoots in de praktijk bewezen en hebben de bedrijven besloten de samenwerking wereldwijd een vervolg te geven.



JDC Onion Grading Solutions
De geïntegreerde sorteeroplossing wordt wereldwijd aangeboden door JDC Onion Grading Solutions. Als onderdeel van Jongejans Luchttechniek kan JDC direct gebruik maken van jarenlange opgedane kennis en ervaring in de uienindustrie.



Net als in de VS kunnen deze machines zowel in een bestaande lijn worden geïntegreerd als in de vorm van een totaaloplossing worden geleverd. Dit maakt dat er snel en volledig op maat gebruik kan worden gemaakt van alle voordelen van elektronisch sorteren.



Voor meer informatie:
Bas Ruygrok
JDC Onion Grading Solutions
Tel: 0223 660 666
bas@jdcgrading.com
www.jdcgrading.com
Publicatiedatum: