Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wijziging subsidiepot ‘Asbest eraf, zonnepanelen erop’

Een aantal provincies nemen geen subsidieaanvragen meer aan van telers die asbestdaken willen vervangen door daken met zonnepanelen. Het aantal aanvragen voor een tegemoetkoming in de kosten is groter dan gedacht. Het budget is overschreden. De provincies Flevoland, Groningen, Noord Brabant en Zeeland maakten bekend dat geen aanvragen meer kunnen worden ingediend. Toekenning van al ingediende aanvragen gebeurt op basis van binnenkomst van de aanvragen.



In bovenstaande tabel is te zien in welke provincies een subsidieaanvraag in het kader van 'asbest eraf, zonnepanelen erop' op dit moment mogelijk is.

 
Bereken uw rendement
Investeren in zonnepanelen is de laatste jaren steeds interessanter geworden. De situatie op de bedrijven is divers. Het is daarom verstandig om uw situatie objectief en onafhankelijk te laten bekijken en berekenen. DLV Advies beschikt over een rekenmodel waarmee het rendement berekend wordt mèt en zònder gebruikmaking van subsidies en fiscale regelingen.

Bron: DLV Advies
 
Publicatiedatum: