Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Aldi Süd onthult concept ‘Winkel van de Toekomst’

Het Duitse Aldi Süd heeft zijn nieuwe concept 'Filiale der Zukunft', of 'Winkel van de Toekomst' bekendgemaakt. De supermarktketen hoopt het concept rond 2019 uit te rollen in alle winkels.



Het concept omvat nieuwe toepassingen, zoals een koelbox met snacks en dranken, een zitgelegenheid achter de kassa, koffiezetapparaten in de winkels zelf en een toilet voor de klanten. Een nieuwe 'Drankenzone' zal ruimte aandacht schenken aan de wijnselectie van de keten, terwijl het beoogde middelpunt van de winkel de 'Verszone' zal zijn, waarin je groenten, fruit en andere levensbehoeften kunt vinden.

"Als een innovatief bedrijf willen wij graag meegaan met de tijd en onze winkels moderniseren", legde een woordvoerder van Aldi Süd uit". De winkels zullen worden voorzien van LED-verlichting, waarmee het bedrijf hoopt circa 48 miljoen kWu per jaar te besparen. 
Publicatiedatum: