Mededelingen

Vacaturesmeer »



Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland




receptenboek geintroduceerd

2.000 mensen op open Dag Biesheuvel Knoflook

Verse knoflook: Receptenboek en Open Dag Biesheuvel Knoflook!
In een feestelijk groen verlichte productieruimte is afgelopen vrijdag het receptenboek van Biesheuvel Knoflook gepresenteerd: "Verse knoflook, heerlijke recepten en boeiende weetjes".



Arjan Biesheuvel (eigenaar van Biesheuvel Knoflook): "Ik liep al tijden rond met het idee voor een receptenboek. Eigenlijk is het idee ontstaan uit frustratie over het feit dat veel mensen niet weten wat verse knoflook is!". Het boek gaat dus niet over de gedroogde knoflookbolletjes in een netje, maar staat vol met leuke wetenswaardigheden over en heerlijke gerechten met de witte bollen met het frisse groene stengeltje.



Na een intensieve periode van voorbereiding kon de groene loper uitgerold worden om de 230 genodigden te ontvangen. Na een welkomstwoord van de avondvoorzitter Jan Nieuwenhuizen (bedrijfsleider van Biesheuvel Knoflook), werd de zaal op ludieke wijze toegesproken door Wil Hartog, van Grasdrogerij Hartog en voormalig top motorcoureur (bekend als de "Witte Reus" en kennis van de familie Biesheuvel).



Hierna kwam Dick Veerman aan het woord, die als voorzitter van de Smaak van Nederland in 2011 al enthousiast raakte over het ondernemerschap van Biesheuvel Knoflook. Hij noemt de lang houdbare, gehakte verse knoflook die Biesheuvel in potjes verkoopt een "prachtproduct". Het eerste receptenboek werd aangereikt door zoon Jurre Biesheuvel, die hiermee in een groentekratje over een rollenbaan kwam aanrollen.  Dit boek werd door Dick Veerman overhandigd aan vader Jan Biesheuvel.



Het officiële gedeelte werd afgesloten door een woordje van Arjan waarin de mensen die aan het boek hebben meegewerkt en team Biesheuvel Knoflook werden bedankt voor alle inspanning. De rest van de avond kon men genieten van een gezellig samenzijn met heerlijke knoflookhapjes en een borrel. Tijdens de avond werden er rondleidingen gegeven door het bedrijf en kon men deelnemen aan een interactieve quiz. Al met al een top avond!



Zaterdag 4 juni begon om 10.00 uur de Open Dag bij Biesheuvel Knoflook. De hele dag door kwamen vele geïnteresseerden naar het bedrijf om een kijkje te nemen achter de schermen. Aan de hand van de uitgezette wandelroute werd men het hele bedrijf doorgeleid. Langs deze route stonden medewerkers enthousiast uitleg te geven over de werkzaamheden en de knoflookteelt.



Er was gelegenheid om te proeven en zelfs voor kinderen was er een speciaal speurrondje. In verschillende marktkramen verkochten collega-ondernemers verse producten waaronder de paddenstoelen van Koolen Champignons, tomaten en paprika's van Barendse, ijsbergsla van Lex Sijtsma, knolselderij van Boer Ted, aardbeien en ijs van Can's Fruit en de Opperdoezer rondes van Hero Stam.



En uiteraard werd men in de gelegenheid gesteld om het receptenboek te kopen, gesigneerd door de trotse eigenaar Arjan Biesheuvel en kon men alle producten kopen uit het eigen assortiment van Biesheuvel Knoflook. Naar schatting 2000 man volgden deze informatieve en gezellige verse knoflook tour.

Weer een stapje verder op weg om Nederland aan de verse knoflook te krijgen!
U kunt het receptenboek bestellen via de website www.biesheuvelknoflook.nl.


Publicatiedatum: 8-6-2016

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

19-6-2018 BZV-bioboer Willem opent VEG.
18-6-2018 Harmonization Meeting draagt bij aan uniforme interpretatie van kwaliteitsstandaarden
15-6-2018 “Vlamingen hebben zeker wat in hun mars”
15-6-2018 Aan de slag met veelzijdigheid aubergines en paprika's
15-6-2018 Holland Branding Pavilion tijdens PMA Zuid-Afrika
15-6-2018 Première ‘Rijp’ exclusief voor bezoekers VEG.
14-6-2018 ‘Ga voor Kleur’ en ‘Social Media’ tijdens VEG
14-6-2018 Waterman Onions viert jubileum met grote open dag
13-6-2018 Ontmoet Egyptische AGF-exporteurs in Ridderkerk
12-6-2018 "'Ook de 3e klas uien zijn een uitstekend product om nog verder te verwerken"
11-6-2018 Internationale fotoreportage London Produce Show
8-6-2018 "Weinig Nederlanders en Belgen maar toch gezellig"
8-6-2018 "Onderzees" netwerken met groentenbarbecue
7-6-2018 Handelsmissie naar de PMA – Zuid Afrika: 14-16 augustus
6-6-2018 Mushroom Valley in Oekraïne
5-6-2018 Oekraïne: dit najaar 7e editie Fresh Business Expo
5-6-2018 Speciaal paviljoen op VEG. voor kleinschalige vernieuwers in AGF
31-5-2018 Veel animo voor Aardappeldemodag
31-5-2018 Beste aardbei komt uit Opinter
31-5-2018 Eerste editie International Asparagus Days in Cesena Fiera