Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Aantal combinaties weegbakken verveelvoudigd

Nieuwe 16 baks ERC weger biedt exponentiële nauwkeurigheid

De nieuwe generatie ERC multihead wegers met exponentiële nauwkeurigheid zijn in staat om meer verpakkingen te maken uit eenzelfde hoeveelheid product dan bij de vorige generaties multihead wegers het geval was.

Dat is mogelijk door de twee-traps benadering, waarbij de nauwkeurigheid op twee fronten is verbeterd. De eerste trap is de interne weegnauwkeurigheid van de weegbakken. Die is sterk verbeterd ten opzichte van de vorige generatie wegers. De tweede trap is het aantal mogelijke combinaties om een eindgewicht te maken. Bij een 16 baks weger neemt het aantal combinaties exponentieel toe. Dat betekent dat een 16 baks ERC weger uit meer dan 12500 combinaties van weegbakken kan kiezen om het meest nauwkeurige gewicht te storten. Dit zorgt er voor dat u meer verpakkingen kunt maken uit eenzelfde hoeveelheid product in vergelijking met de vorige generatie wegers.

Een praktijkvoorbeeld: een klant in de Verenigde Staten verving een aantal van zijn wegers door de nieuwe generatie ERC rondkop wegers. Na verloop van tijd bleek dat men per week een truckload meer uien kon verkopen terwijl de hoeveelheid inkomend product gelijk was gebleven.

Ook bij zeer hoge snelheden behouden de wegers hun nauwkeurigheid. Het is wel belangrijk de wegers te laten ijken. Dat kan via ERC.


Voor meer informatie:
ERC Machinery
Fabrieksweg 2
8304 AT Emmeloord
T: +31 527 256 130
M: +31 621 265 660
E: john@ercmachinery.nl
W: www.ercmachinery.com
Publicatiedatum: