Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Adriaan van Belzen: "Volgende week gaat het echt beginnen"

Daily Onions start nieuw uienseizoen met nieuwe verpakking

Tholen - Het nieuwe uienseizoen is weer gestart en Daily Onions heeft het seizoen afgetrapt in een nieuwe zakken met eigen merk. "We starten vol goede moed en kunnen nu op een herkenbare wijze balen uien in eigen merk naar onze klanten versturen", vertelt Adriaan. Hij ziet het uienseizoen met vertrouwen tegemoet. "Er zijn ook mindere blokken, maar over de hele linie zijn er genoeg Nederlandse uien beschikbaar. We hopen de kwaliteit op peil te houden, maar het is nog te vroeg om daar iets over te zeggen."



"Het Verenigd Koninkrijk is voor Daily Onions een belangrijke exportmarkt. Je zou deze markt momenteel kunnen samenvatten als 'The Unexpected', gezien de Brexit, daling van de pond, de transportperikelen bij Calais en het extreme weer. Maar dat maakt de handel ook wel weer spannend. Ik ben er niet ongerust op dat de export naar het Verenigd Koninkrijk wegvalt. De mensen moeten daar toch eten en de ervaren exporteurs weten hoe ze met deze uitdagingen om moeten gaan."



"Het uienseizoen 2015/16 is over het hele seizoen genomen gewoon goed geweest. Er waren mindere periodes, maar dat hoort er ook bij in de handel. De laatste oude uien zijn naar Oost-Europa gegaan en het vizier is nu vol op de nieuwe uien. Ik verwacht gemiddeld een iets lager prijsniveau dan vorig jaar. De vraag naar de eerste vrachtjes is nog minimaal, maar ik verwacht dat volgende week de export echt van start gaat", besluit Adriaan.



Voor meer informatie:
Daily Onions BV
Bosberg 31
6464 HE Kerkrade
Mob: +31 654 225 886
adriaan@dailyonions.com
www.dailyonions.com