Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Massey Ferguson Beauvais fabriek van het jaar in Frankrijk

AGCO's Massey Ferguson fabriek, tevens het wereldwijde Massey Ferguson experience centrum in Beauvais (Frankrijk) heeft de prestigieuze 'Fabriek van het jaar 2016 award' in Frankrijk gekregen. De MF fabriek in Beauvais in de provincie  PicardiŽ versloeg een tiental andere fabrieken uit een breed scala aan industrieŽn in Frankrijk om de titel te winnen.De prijsuitreiking werd georganiseerd door L'Usine Nouvelle, het toonaangevende industriŽle tijdschrift in Frankrijk. Bij de selectie van de winnaar, zoekt de jury naar een faciliteit die een grondige transformatie heeft ondergaan en vervolgens aangetoond heeft aanzienlijke prestatieverbeteringen, verhogingen van de productiviteit, kwaliteit, het concurrentievermogen en het marktaandeel te kunnen doorvoeren. Een belangrijk lid van de onafhankelijke jury is de Boston Consulting Group, een toonaangevend wereldwijd bedrijf voor management- en businessstrategie.

Massey Ferguson (MF) is onderdeel van het beursgenoteerde AGCO, met een hoofdkantoor in Duluth in de Verenigde Staten. In Beauvais ontwerpt en produceert  Massey Ferguson tractoren van 75 tot 400 pk. MF is de grootste producent en  exporteur van landbouwmachines van Frankrijk. Van de gemiddeld 14.500 Massey Ferguson trekkers die jaarlijks in Beauvais de productielijnen verlaten wordt 85% verscheept naar markten over de hele wereld. In de afgelopen 12 maanden zijn vier nieuwe MF trekkerseries ontwikkeld en geÔntroduceerd op de wereldmarkt.

De 'Fabriek van het jaar Award' erkent Massey Ferguson's succesvolle en omvangrijke herstructureringsproject; intern bekend als 'MF Fast Forward'. De MF fabriek heeft aanzienlijke productiviteitswinst geboekt door de implementatie van Lean Manufacturing processen, 5S good housekeeping technieken en de Hoshin Kanri Continuous Improvement Strategy.Speciale lof was er voor de inzet van het MF personeel, alle functionele gebieden en afdelingen waren betrokken. Door bedrijfsbreed te denken, extreme discipline en consequente actie is het transformatieproces zeer succesvol verlopen.

De meest recente interne cijfers van Massey Ferguson Beauvais laten een duidelijke stijging zien in de productiekwaliteit, terwijl de Massey Ferguson's Customer Satisfaction Index verbeteringen onthult in de door eindgebruikers waargenomen kwaliteit. Uit Massey Ferguson's uitgebreide klantentevredenheidsonderzoek blijkt  dat ten aanzien van de kwaliteit van de MF trekker op het moment van levering aan de klant 94% van de vragen positief beantwoord worden.

"Het is een voorrecht en een eer om deze felbegeerde award te winnen," zegt Richard Markwell, Vice President en Managing Director, Massey Ferguson, Europa, Afrika en het Midden-Oosten. "Het is een eerbetoon aan ons 2.500 man sterke personeelsbestand in Beauvais, die de architecten van grote transformatie van de fabriek in de afgelopen vijf jaar zijn geweest. Deze laatste onderscheiding is een mijlpaal in ons niet aflatende streven naar continue verbetering om daarmee onze klanten te verzekeren van de beste producten voor hun bedrijven.""De award komt bovenop de eerder jaar door MF Beauvais gewonnen prijs als 'Beste Buitenlandse  exporteur  van  Frankrijk," vervolgt hij. Hoogwaardige productie staat centraal in de welbekende betrouwbaarheid van de Massey Ferguson producten. In combinatie met toonaangevend design en engineering, zorgt dat voor constante vooruitgang van het 'Triple Triangle'-merk. Massey Fergusons marktaandeel groeide niet voor niets voor het zesde achtereenvolgende jaar in heel Europa, Afrika en het Midden-Oosten".

Boussad Bouaouli, Vice-President Manufacturing Beauvais, zei in een reactie tijdens de prijsuitreiking: "Het Beauvais Quality Transformation Initiative is onderdeel van een van AGCO's belangrijkste wereldwijde ondernemingsdoelstellingen: nummer ťťn in waargenomen kwaliteit te zijn en mag worden beschouwd als een uitstekende prestatie volgens de 'Factory of the Year Award'-juryleden. Het illustreert toewijding bij iedere medewerker om de beste kwaliteit te leveren voor elke individuele Massey Ferguson trekker voor iedere Massey Ferguson klant waar ook ter wereld. We zijn zeer verheugd de titel te ontvangen en feliciteren al onze medewerkers in Beauvais. Deze prijs is echt het resultaat van hun inzet, harde werken en betrokkenheid. Daar profiteren alle Massey Ferguson klanten van."


Voor meer informatie:
Wim Hengeveld
Directeur Massey Ferguson
Massey Ferguson
W: www.masseyferguson.nl
E: w.hengeveld@mechangroep.nl
T: 0651424920

Publicatiedatum: 8-7-2016

  

Ander nieuws uit deze sector:

21-6-2018 Uientelers in Treasure Valley zien toekomst in nieuwe sorteertechnologie
1-5-2018 Optische uiensorteermachine TOP Onions gedemonstreerd aan uienbedrijven
20-4-2018 VS: uiensorteerder schakelt over op geautomatiseerd systeem Eqraft
13-2-2018 MSP kiest voor palletiseerlijnen Symach in nieuwe fabriek
17-11-2017 Uienpakstations bijgepraat over voortgang optische sorteermachine Eqraft
11-10-2017 Ajuin kiest voor weersonafhankelijk condensdrogen in nieuwe uienbewaring
3-3-2017 Canadese uienverpakker zet appelsorteerder in voor interne kwaliteitsselectie
13-2-2017 MSP stapt in optisch sorteren met aanschaf 12-sporige lijn van Eqraft
6-2-2017 TOP Onions kiest voor optisch sorteren met JDC-Elisam
20-1-2017 Eqraft presenteert nieuwe elektronische uiensorteermachine
17-8-2016 Filippijnse uientelers willen zelfvoorzienend worden met Vietnamese technologie
9-6-2016 JDC Onion Grading Solutions presenteert optische uiensorteertechnologie
15-4-2016 "Extra verpakkingslijn maakt ons flexibel voor snelle uienorders"
18-12-2015 ERC Machinery introduceert 'WorkFloorAutomation' (WFA)
4-9-2015 Online faillissementsveiling uienverwerkingslijn
4-6-2015 Miedema lanceert MH 201 stortbunker
1-12-2014 Mogelijke bestraling van uien in India
14-11-2014 Hanse Staalbouw realiseert na fustloods ook bewaarloods Wiskerke Onions
23-5-2014 Handmatig uien sorteren de norm in VS
9-4-2014 Uienpakstations Reimerswaal mogen toch uitbreiden