Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Den Ouden geeft getroffen telers gratis compost

Door alle regen van de afgelopen weken is vooral in regio Noord-Limburg en Zuidoost-Brabant de oogst mislukt. Den Ouden Groep uit Schijndel wil telers en tuinders in deze vervelende situatie ondersteunen door het verstrekken van gratis compost.



De mislukte oogst is niet alleen in de supermarkt te merken, maar stuwt het schadebedrag bij telers en tuinders naar ongekende hoogtes. Voor veel bedrijven is dit echt een noodsituatie. De vaste klanten van Den Ouden kunnen daarom gratis landbouwcompost verkrijgen en voor een sterk gereduceerd tarief humuscompost. Deze compostproducten zijn verkrijgbaar op de locaties van Den Ouden in Haps, Helmond, Rosmalen, Schijndel en Sterksel.



Landbouwcompost is een voedingsrijke compost die door zijn structuur goed toe te passen is in de (glas)teelt. Humuscompost is ideaal om het percentage organische stof in de bodem te verhogen. Beide compostproducten stimuleren het bodemleven, waardoor de voedingsstoffen beter ter beschikking komen voor de gewassen. Den Ouden wil ondersteunen, zodat de akkerbouwers en tuinders in de toekomst weer kunnen rekenen op een goede oogst.

Voor meer informatie:
Joris van der Hijden
Accountmanager
Den Ouden Groep
M: +31 (0)6 23057700
E: j.vanderhijden@denoudengroep.com
W: www.denoudengroep.com
Publicatiedatum: