Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Troostwijk veilt tractoren tijdens Trekker Festival (10 september)

Troostwijk organiseert zaterdag 10 september live en online een tractorveiling voor bieders en kopers uit binnen- en buitenland op het beursterrein bij Walibi-Holland in Biddinghuizen. Tractoren kunnen tot uiterlijk woensdag 17 augustus 2016 worden aangemeld

Voor ieder wat wils
Telers en liefhebbers van agrarische tractoren komen in september massaal naar Het Trekker Festival. Het festival werkt samen met AgroTechniek Holland dat op het terrein direct naast het Trekkers Festival op 10 september haar laatste dag van Nederlands grootste teeltevenement AgroTechniek Holland beleeft. De samenwerking tussen Troostwijk Auctions, ATH en het Trekker Festival biedt eenieder ook de kans om zijn trekker(s) breed en internationaal onder de aandacht te brengen in een omgeving waar professional en liefhebber gezamenlijk aanwezig zijn.



Live en online veiling
Meebieden kan zowel vanuit de zaal als online. Stef Hooijman, veilingmeester bij Troostwijk Auctions: "Oldtimer, klassieker of gewoon uw overtollige huidige trekker, het maakt niet uit, getuned of customized: iedereen met een bijzondere trekker is welkom. Omdat de veiling zowel live op het festivalterrein als online via het veilingplatform van Troostwijk plaatsvindt, kan het zomaar gebeuren dat het hoogste bod niet uitgaat naar iemand in de zaal in Biddinghuizen, maar naar een online bieder uit Brazilië. Voor de een gewoon een leuk uitje, voor de ander dé kans om de beste opbrengst voor zijn machine te krijgen of iets unieks te kopen."

Het aanmelden van trekkers kan tot uiterlijk woensdag 17 augustus 2016. Bij aanmelding ontvangt u twee gratis toegangskaarten voor het Trekker Festival.
De bezichtiging van de veiling is op zaterdag 10 september van 10:00 tot 14:00 uur tijdens het Trekker Festival in Biddinghuizen.

Publicatiedatum: