Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
2-4 november in Westergasfabriek

Verkoop vergroten via de Amsterdam Produce Show and Conference?

De Amsterdam Produce Show and Conference (APS) is een nieuw evenement dat de internationale AGF- en bloemensector samenbrengt in Nederland. Het Amsterdamse evenement wordt van 2 tot 4 november georganiseerd door de makers van de London Produce Show and Conference en The New York Produce Show and Conference en zal plaatsvinden in de Westergasfabriek.

Directe verbinding met kopers
Op de vakbeurs staan Nederlandse en internationale exposanten in directe verbinding met vele kopers uit de retail, foodservice en groothandel. Naast en rond de beurs zullen ook netwerkevenementen op Nederland gerichte seminars en demonstraties met een aantal van 's lands grootste culinaire chefs worden georganiseerd.

Een uniek evenement voor versproducten
Het evenement biedt meerdere mogelijkheden voor bedrijven om hun merk en diensten te presenteren of om nieuwe producten te lanceren. Zo kun je sponsor worden of je naam laten printen op de tas die aan elke beursdeelnemer wordt gegeven. Ook het Thought Leaders Breakfast Panel, het studentenprogramma, de educatieve seminars en de kookdemonstraties creƫren platforms voor sponsoring.

Publicatiedatum: