Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Uitreiking AGTA award 2016:

Heftruckcentrum Post is 'Beste Servicebedrijf van Nederland'

Op vrijdag 9 september vond de uitreiking van de AGTA award 2016 plaats tijdens de Agro Techniek Holland beurs in Biddinghuizen. De AGTA award (Agro Groen Techniek Award), is een award die wordt toegekend aan het mechanisatie- of servicebedrijf dat zich het meest onderscheid. Heftruckcentrum Post uit Kampen heeft hierbij de award voor Beste Servicebedrijf van 2016 in ontvangst mogen nemen.



Volgens de jury is de betrokkenheid van de medewerkers groot, de werkplaats- en magazijnorganisatie goed op orde en wordt de productontwikkeling gekenmerkt door doelgerichtheid, doelmatigheid en het meedenken met de klant. Daarbij wordt continu gestreefd naar het aanbrengen van toegevoegde waarde. Ook service is daarvan van belang: storingen gaan voor regulier onderhoud. Dit jaar werd ook het publiek in staat gesteld om mee te stemmen. Dit leverde ook de publieksprijs op voor Heftruckcentrum Post.



Stefan Davids en Kees van der Sar, eigenaren van Heftruckcentrum Post, zijn verheugd dat ze met hun team beide prijzen in ontvangst hebben mogen nemen: "Gaandeweg het proces zijn we erachter gekomen dat we zeker in de goede richting zaten met de koers die we ingezet hebben. Ondanks dit geweldige resultaat blijven we proberen de puntjes op de i te zetten."


Publicatiedatum: