Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Masterclass Bewaartechniek

Er is onder akkerbouwers steeds meer behoefte aan het vergroten en delen van kennis rond de impact van teelt, oogst en bewaarstrategie op de productkwaliteit. Om aan deze behoefte te voldoen organiseren Omnivent en Boerderij een Masterclass Bewaartechniek die ook wordt ondersteund door Certis.
 
Wanneer:
Donderdag 17 november 2016

Waar:
Hotel-restaurant de Koppelpaarden in Dussen & de Muggenwaard in Hank

Deze masterclass is bedoeld voor akkerbouwers, vollegrondsgroentetelers, bedrijfsleiders en andere geĂ¯nteresseerden die hun bewaar-skills willen optimaliseren.
Tijdens de masterclass staan thema's als trends in de markt, de basis van het bewaren, de beste kiemremmers en de bouw van een optimale bewaarplaats centraal. In de middag brengen we een bezoek aan landbouwbedrijf de Muggenwaard in Hank, teler van aardappels, uien, wortels en knolselderij.
De kracht achter dit akkerbouwbedrijf is bedrijfsleider Tjerk de Regt, een jonge en gedreven ondernemer die de trends nauwlettend in de gaten houdt. Kenmerkend is ook de kwaliteit van de bewaring, alleen het beste is goed genoeg. Zo wordt de bewaring aangestuurd door de innovatieve OmniCuro en heeft de Muggenwaard als een van de weinige bedrijven een energiezuinige en milieuvriendelijke koelinstallatie met propaan CO2.

Hier kunt u meer informatie vinden over de Masterclass. Voor inhoudelijke informatie over de masterclass kunt u contact opnemen met:

Indi Kloet Overbeeke, Portfoliomanager Events,
T: 0314 – 34 93 34, E Indi.Kloet.Overbeeke@reedbusiness.nl

Roos van Groenewoud, Marketing & Sales support
T: 0365- 218 061, E roos.van.groenewoud@omnivent.nl
Publicatiedatum: