Mededelingen

Vacaturesmeer »



Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland




Fotoreportage MFC-Event 2016: automatiseringsprocessen en voedselveiligheid

Tholen – Hoe ziet de voedselverwerkende fabriek van de toekomst eruit? Hoe blijf je relevant als retailer in een razendsnel veranderend landschap? Tot op welk niveau dringen automatiseringsprocessen door in ons dagelijks bestaan? Hoe kunnen voedselproducerende bedrijven hun product optimaal beschermen en voedselveiligheid garanderen? Deze en andere vragen kwamen uitvoerig aan bod op het MFC-Event in Gorinchem. Hoewel het evenement zich profileert als hét kennis- en netwerkevent voor de vlees-, vis- en kaasindustrie in Nederland en België, boden veel van de aanwezige bedrijven ook maatoplossingen voor de AGF-industrie. Zo ook de lezingen.


Voorwoord bijeenkomst van Heidi Copray van Copray Communicatie en Media.

Het MFC-Event, een tweedaags congres op 19 en 20 september, stond in het teken van lezingen met als overlappend thema 'voedselveiligheid en hygiëne'. Binnen dat kader passeerden een zestal begenadigd sprekers de revue, elk met zijn of haar eigen invalshoek. De bezoekers werden geïnformeerd over de nieuwste ontwikkelingen en voorzien van niet-alledaagse kennis op dat gebied. Vanuit een architectenbureau, een trendwatcher, een automatiseringsdeskundige, het bankwezen, een biotechbedrijf en een veiligheidsexpert werd het publiek uitgedaagd mee te denken met de vragen van morgen.


Lezing door Rob Creemers, trendwatcher. Kunstmatige intelligentie en robotisering, wat betekent dat voor de industrie?

Tussentijds kon het toegesnelde publiek ook kennismaken met bedrijven die op enigerlei wijze betrokken zijn in de AGF-wereld. Onder meer een machinefabrikant, een verpakkingsmiddelenproducent, specialisten in de verwerking van allerhande foodproducten en een opleidingsinstituut gaven acte de présence op het event.


V.l.n.r.: Frederiek Muller, Herman Bessels & Gert de Vries van Bessels Architekten & Ingenieurs b.v.

Benieuwd welke sprekers en bedrijven aanwezig waren?
Bekijk de fotoreportage hier.

De komende dagen meer over de lezingen op het congres.

Publicatiedatum: 20-9-2016
Auteur: Vincent Verboom
Copyright: www.agf.nl

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

19-6-2018 BZV-bioboer Willem opent VEG.
18-6-2018 Harmonization Meeting draagt bij aan uniforme interpretatie van kwaliteitsstandaarden
15-6-2018 “Vlamingen hebben zeker wat in hun mars”
15-6-2018 Aan de slag met veelzijdigheid aubergines en paprika's
15-6-2018 Holland Branding Pavilion tijdens PMA Zuid-Afrika
15-6-2018 Première ‘Rijp’ exclusief voor bezoekers VEG.
14-6-2018 ‘Ga voor Kleur’ en ‘Social Media’ tijdens VEG
14-6-2018 Waterman Onions viert jubileum met grote open dag
13-6-2018 Ontmoet Egyptische AGF-exporteurs in Ridderkerk
12-6-2018 "'Ook de 3e klas uien zijn een uitstekend product om nog verder te verwerken"
11-6-2018 Internationale fotoreportage London Produce Show
8-6-2018 "Weinig Nederlanders en Belgen maar toch gezellig"
8-6-2018 "Onderzees" netwerken met groentenbarbecue
7-6-2018 Handelsmissie naar de PMA – Zuid Afrika: 14-16 augustus
6-6-2018 Mushroom Valley in Oekraïne
5-6-2018 Oekraïne: dit najaar 7e editie Fresh Business Expo
5-6-2018 Speciaal paviljoen op VEG. voor kleinschalige vernieuwers in AGF
31-5-2018 Veel animo voor Aardappeldemodag
31-5-2018 Beste aardbei komt uit Opinter
31-5-2018 Eerste editie International Asparagus Days in Cesena Fiera