Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ruim 10.000 bezoekers

Fotoreportage AGF'ers op Gastvrij Rotterdam

De horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam kijkt terug op een zeer succesvolle vierde editie waarin met 360 exposanten en 10.584 bezoekers tal van records werden gebroken. Het aantal exposanten steeg met maar liefst 90 ten opzichte van een jaar eerder. Het programma was met 140 onderdelen verspreid over drie beursdagen uitgebreider dan voorheen.

Ook presenteerde de horecavakbeurs veel nieuwe initiatieven, zoals het Schmidt Zeevis Restaurant, de uitreiking van de AD Gouden Pollepel, het Echt Rotterdams Collectief met innovatieve chefs en horecaondernemers uit de regio en de ontbijtsessies van Touch Activation Marketing en Foodproof met een focus op de Belgische foodservice markt.


Klik hier voor de fotoreportage van de AGF'ers op Gastvrij Rotterdam

"Het klantcontact is heel goed, een hoog restauratief niveau, dit is voor ons echt een hele goede beurs. Op ons versplein laten wij onze kwaliteiten met vis, vlees, wild, gevogelte en de AGF zien. Wij willen juist de mensen inspireren en laten zien wat je allemaal met leuke, kleine producten kan doen zodat restaurants zich op de werkvloer kunnen onderscheiden", vertelde Angelique Kors namens Bidvest DeliXL.

Gastvrij Rotterdam 2017
De volgende editie van Gastvrij Rotterdam vindt plaats van maandag 18 tot en met woensdag 20 september 2017 in Rotterdam Ahoy. Gastvrij Rotterdam richt zich op ambitieuze horecaprofessionals uit het midden- en hoogsegment. Meer informatie is te vinden op www.gastvrij-rotterdam.nl.
 
Klik hier voor de fotoreportage van de AGF'ers op Gastvrij Rotterdam

Foto's: Andries Gunter
Publicatiedatum: