Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

In één scherm vracht continu volledig in beeld

Farm Trans Group biedt haar klanten een volledig beeld van de status en afgeleverde kwaliteit van verse producten Farm Trans Group, gespecialiseerd in geconditioneerd koel- en vriesvervoer, monitort het complete wagenpark, bestaande uit 300 trailers en een vaste kern van 60 charters, met T Comm Telematics systemen. Realtime informatie over de aardappelwagens én geconditioneerde trailers in één scherm biedt Farm Trans en haar afnemers continu een volledig beeld van elke vracht.



Farm Trans Group levert diverse voedingsmiddelen en verse producten op vrijwel elke locatie in Europa. Hygiëne, betrouwbaarheid en snelheid zijn daarbij essentieel. De kwetsbaarheid van verse producten vraagt om vervoer onder hoogwaardige condities. De temperaturen in de wagens van de Farm Trans Group worden continu gemonitord en geregistreerd met behulp van draadloze sensoren van T Comm Telematics, zodat de conditie van de lading voor klanten altijd inzichtelijk is. Bij temperatuuroverschrijding krijgt de Farm Trans Group een alarmmelding en kan waar nodig bijgestuurd worden.

Altijd een volledig beeld van de status en de afgeleverde kwaliteit van producten
Jan-Marijn Vink, Financial Controller bij Farm Trans Group: "De Farm Trans Group is ooit gestart als huisvervoerder van aardappelen voor Farm Frites, maar is inmiddels uitgegroeid tot een allround transportspecialist op het gebied van levensmiddelen binnen West- en Oost-Europa. Het vervoer van de gehele keten vanaf organische grondstoffen tot en met geconditioneerd (eind)product behoort bij Farm Trans tot de werkzaamheden. Met de oplossing van T Comm Telematics hebben we alle informatie van de gehele vloot in één portal beschikbaar en kunnen wij altijd onze klanten een volledig beeld bieden van de status en de afgeleverde kwaliteit van de producten."

Inzicht in brandstofniveau vergroot efficiency
De geconditioneerde wagens van Farm Trans zijn bovendien uitgerust met een draadloze brandstofsensor die realtime inzicht geeft in het brandstofniveau van de koelmachines. Continu inzicht in de brandstofniveaus voorkomt droogloop van de koelmachines en komt de efficiency ten goede omdat niet meer onnodig getankt hoeft te worden

Publicatiedatum: