Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Kai Gorissen: "Eén aanspreekpunt voor Duitse klanten voor alle bio-producten"

Best Fresh Group start Duitse bio-afdeling: BioFrucht Niederrhein

Tholen - Naast het Nederlandse handelsbedrijf BioWorld en het Spaanse productiebedrijf BioMontaña is de Best Fresh Group in september ook met een Duitse bio-onderneming gestart: BioFrucht Niederrhein. Kai Gorissen vertegenwoordigt het bedrijf in het Duitse Kleve om de Duitse retailers en groothandelaren van biologische groenten en fruit te voorzien. In het verleden werkte Kai voor Nedalpac waar bio-lijnen opzette naar Duitse supermarktketens. Toen hij door de Best Fresh Group werd benaderd om zelfstandig een Duitse vestiging op te starten, greep hij die uitdaging met beide handen aan.



"De Duitse klant vraagt steeds vaker om bio-product rechtstreeks van de bron. Met het importpakket en de Nederlandse productie van BioWorld, de toenemende Spaanse aanvoer van BioMontaña en de lijnen die ik op ga starten met Duitse producenten kunnen we onze klanten van een jaarrond pakket voorzien. De trend is dat retailers een groter volume wensen van minder leveranciers. Met een breed assortiment achter me kan ik voor de Duitse klanten als één aanspreekpartner fungeren", vertelt Kai. Op- en overslag vindt plaats bij zusterbedrijf Sous Fresh in Venlo.

"Wij hopen ons huidig productportfolio in de toekomst met vollegrondsgroenten als bloemkool, broccoli en prei, maar ook kasgroenten voornamelijk uit de regio aan te gaan vullen om samen met de biologische en de regionale trend door te groeien. Daar gaan we voor", besluit Kai.

Voor meer informatie:
Kai Gorissen
BioFrucht Niederrhein Gmbh
Harvantsweg 3
D-47533 Kleve
Tel: +49 2821 7136328
k.gorissen@biofrucht-nrh.de