Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Shawn Harris over Amerikaanse presidentsverkiezingen:

"Trump is een populist zonder plan, ik ben voor Clinton"

Tholen - Donald Trump en Hillary Clinton domineren al wekenlang de media, maar vandaag zijn dan echt de presidentsverkiezingen in de Verenigde Staten. We vroegen CEO Shawn Harris van Nature's Pride - ze vertrok in 1989 voor de liefde naar Nederland - naar haar reactie en voorkeur bij deze verkiezingen. "Amerika is erg verdeeld op dit moment. Dat is jammer. De meesten van ons zijn er wel over eens dat er in de voorrondes slechte keuzes gemaakt zijn", steekt Shawn van wal.



Trump vs Clinton
"Trump is een populist zonder een echt plan. Zijn intenties om de belastingen te verlagen, zullen het land failliet maken. Hij heeft geprofiteerd van veel kleine bedrijven en is verre van eerlijk. Het lijkt er op dat hij een racist is en problemen heeft met vrouwen. Niet mijn soort kerel", vertelt Shawn. "Ik ben voor Clinton. Zij heeft veel ervaring om het ambt van één van de meest belangrijke functies ter wereld te bekleden. We hopen allemaal dat ze beter is in het leiden van een land dan dat ze gelobbyd heeft, maar ik denk dat dat zo zal zijn. Het land wordt op dit moment heel goed gerund door Obama. We zouden meer van zulke mensen moeten hebben."

"Hierop zijn een paar uitzonderingen. Zo is het Amerikaanse volk moe dat de twee partijen altijd het plan van de ander blokkeren. Die haat moet stoppen. Verder hebben we hogere minimumlonen, een verbeterde infrastructuur, een betaalbare zorgverzekering - velen zijn nog steeds niet verzekerd - en beter en goedkoper onderwijs nodig. Dat staat allemaal in het programma van Clinton", besluit Shawn, die niet verwacht dat de keuze voor één van de kandidaten veel invloed voor specifiek de AGF-sector zal hebben."