Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
stand 413

dewulf~miedema toont 4 nieuwe machines op Interpom

Van 27 tot en met 29 november vindt de 18de editie van Interpom in KortrijkXpo plaats, de Europese indoor vakbeurs voor de aardappel- en groentesector, dewulf~miedema laat zich opmerken met een geavanceerd gamma voor machines in de aardappelteelt. Op stand 413 zal de machinebouwer haar machinerie tonen en viert het tevens het 70-jarige bestaan van Dewulf. Daar introduceert het bedrijf 4 nieuwe machines:

Miedema CP 42 Smart-Float
De Miedema CP 42 Smart-Float is een 4-rijige getrokken bekerpootmachine. Volledig automatisch een constante werkdiepte van de grondbewerking combineren met precisie bij het poten en daarbij direct aanaarden kan met deze machine. Sensoren meten continu de beschikbare hoeveelheid bewerkte grond. De diepte van de nieuwe Varix CB frees wordt hier vervolgens automatisch op afgestemd. De aanaardkap met MR-Control zorgt ervoor dat er een volmaakte rug, met een optimale vorm en compactie, gecreëerd wordt. Door pootbedbereiding, poten en aanaarden in één werkgang te combineren bespaart men op tijd, geld en manuren. Ook showt Miedema haar nieuwe spuitset voor de getrokken planters in Farmer en Regular uitvoering.



Dewulf Kwatro
Dewulf Kwatro is een 4-rijige zelfrijdende aardappelrooier met bunker en Flexyclean. Dankzij het frontaal rooien blijven de aardappelruggen ongeschonden. De 900mm brede rupsen en het optioneel superbreed achterwiel (Mitas 1250/50 R32) garanderen een minimale bodemverdichting waardoor er ook in extreem natte omstandigheden kan verder gerooid worden. De zeefweg bestaat uit een opeenvolging van een korte graafmat en 2 zeefbanden zonder vernauwingen. Deze onbelemmerde doorstroming in de machine zorgt voor een maximale zeefcapaciteit waarbij zeer hoge rijsnelheden kunnen behaald worden tijdens de oogst. De bunker heeft een capaciteit van 17,5 m³.



Miedema MC
De Miedema MC-reeks is meer dan een gewone transportband. De 80 cm brede trogband heeft een capaciteit van meer dan 130 ton per uur bij een bandsnelheid van 40 meter per minuut. Doordat de band bovenop het frame ligt, blijft de kwaliteit van het te transporteren product behouden. De MC-reeks stemt af op de noden van de gebruiker. Zo zijn de enkele banden beschikbaar met een lengte van 6,5, 8,5 en 10 meter. De duobanden zijn verkrijgbaar met een lengte van 13, 17 en 20 meter. Een scala aan opties zoals een bandweegsysteem met een nauwkeurigheid boven de 99 procent, leesverlichting, uitleesunit, comfortpakket zijn uitvoerbaar.



Miedema ML
De ML-reeks wordt gekenmerkt door een modern design en maakt gebruik van de nieuwste technologieën. De 80 cm brede en diepe trogband heeft een capaciteit van meer dan 150 ton per uur bij een productvriendelijke transportbandsnelheid. De brede transportband ligt in het geheel vrij van het frame waardoor deze geheel te benutten is. Zo blijft de kwaliteit van het transporteren product zoveel mogelijk gegarandeerd. Het uiteinde van de transporteur is knikbaar waardoor er ingespeeld kan worden bij het vullen van schuren of vrachtwagens. De hallenvullers zijn beschikbaar in de lengtes van 16, 19 of 22 meter en kunnen volledig samengesteld worden door middel van 3 vulprogramma's: Farmer, Comfort en Dynamic.



Voor meer informatie:

Dewulf
Moorseelsesteenweg 20
8800 Roeselare (België)
T: +32 51205871
F: +32 51211182
www.dewulfgroup.com

Miedema Landbouwwerktuigenfabriek BV
Kleasterdyk 43
8831 XA Winsum (Nederland)
T: +31 517 239800
info@miedema.com
www.miedema.com
Publicatiedatum: