Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
initiatief Bayer, ZON Fruit & Vegetables en Jan Linders

Samenwerking moet kinderen meer groenten laten eten

Uit onderzoek is gebleken dat minder dan 1% van de kinderen in Nederland de dagelijks aanbevolen hoeveelheid groenten per dag eet. De groentenconsumptie onder kinderen mag dus worden verhoogd. Dat vinden ook Bayer, ZON Fruit & Vegetables en Jan Linders supermarkten. Daarom ondersteunen deze ketenpartners het initiatief van Kokkerelli / Stichting Kids University for Cooking om in samenwerking met kinderen concepten te ontwikkelen die groentenconsumptie onder kinderen bevorderen.



Kokkerelli gaat samen met 25 kinderen uit groep 5/6 van OBS Harlekijn uit Venlo-Blerick aan de slag om voor Bayer, ZON Fruit & Vegetables en Jan Linders supermarkten een advies uit te brengen. Een unieke samenwerking tussen ketenpartners, die innovaties binnen de gehele groenteketen vanaf zaadje tot en met retail tot stand kunnen brengen. Maar ook een unieke samenwerking met kinderen om het groentenaanbod op hun belevingswereld af te stemmen.

Dinsdag 22 november jl. werd het project afgetrapt. Tijdens een rondje door de supermarkt werden de ketenpartners door kinderen geadviseerd over het groentenaanbod in de supermarkt. De komende weken gaat Kokkerelli met kinderen aan de slag om hun ideeën verder vorm te geven.

Voor meer informatie:
Kokkerelli
Tel: 077 850 30 29
info@kokkerelli.nl
Publicatiedatum: