Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
8 december, Grashoek

Regiobijeenkomst geïntegreerde gewasbescherming voor glasgroententeelt

LTO Glaskracht Nederland houdt op donderdag 8 december een bijeenkomst over geïntegreerde gewasbescherming, ofwel Integrated Pest Management (IPM) in Grashoek, aanvang 18.45 uur.

Afnemers stellen steeds hogere eisen aan producten. Om nog beter in te spelen op maatschappelijke wensen, staat de sector voor een nieuwe uitdaging. De Nederlandse glastuinbouw wil de meest duurzame tuinbouwsector van de wereld worden. LTO Glaskracht Nederland wil deze uitdaging oppakken. Daarom wordt hard gewerkt aan verdere innovatie van IPM.

Met IPM wordt zoveel mogelijk gewerkt met niet-chemische maatregelen, biologische bestrijders en alleen waar noodzakelijk ingegrepen met chemische middelen.

Tijdens de bijeenkomst bij Multigrow Grashoek (Kieviet 27 in Grashoek) - speciaal voor glasgroententelers - krijgt u praktische handvatten aangereikt voor uw eigen bedrijfsvoering en kunt u met collega-ondernemers ervaringen uitwisselen hoe om te gaan met bepaalde knelpunten.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.
Publicatiedatum: