Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vandaag laatste aanmeldmogelijkheid verkiezing Beste Bewaarui

Delphy organiseert op verzoek van de LNCN (Landbouwbeurs Noord en Centraal Nederland) en het Platform Nederlandse Uientelers de verkiezing van de
Mooiste Bewaarui van 2017 (oogst 2016). De verkiezing vindt plaats op de Themadag uien van de LNCN op woensdag 11 januari 2017 in De Meerpaal te Dronten.

Alle telers van bewaaruien in Nederland worden uitgenodigd hun beste uien voor te stellen aan collega's en aan de inkopers van de handel en de sorteerbedrijven. Uiteraard zijn er leuke prijzen te winnen, maar het gaat vooral om de promotie, de trots op het vak en de verbetering van de kwaliteit.



De teelt van uien is voor veel akkerbouwers in Nederland een belangrijk onderdeel van hun bedrijfsvoering. Alle bedrijven die te maken hebben met de ui, van toeleveranciers, teelt-begeleiders tot verwerkers en consumenten, hebben baat bij een topkwaliteit ui. Dit draagt bij aan een positieve positionering van dit prachtige gewas. Door het organiseren van een wedstrijd waarbij die kwaliteit centraal staat, krijgt de ui de aandacht die ze verdient.

U wordt van harte uitgenodigd om mee te doen aan deze verkiezing. U kunt zich opgeven tot vrijdag 6 januari aanstaande. Voor deelnemers wordt het transport van uien geregeld door Delphy.

Informatie en opgave:
Marc Versprille, Delphy Dronten
M 06-53427242
E m.versprille@delphy.nl
Publicatiedatum: