Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw pand Van Hees Machinery geopend

Sinds deze zomer is Van Hees Machinery gevestigd in een nieuw pand op het bedrijventerrein in Ens. Vrijdag 30 december was de open dag en in de avond de officiële opening. Veel belangstellende hebben overdag gebruik gemaakt van de mogelijkheid het bedrijf te bekijken. 's Avonds was de feestelijke opening waarbij vader Sjef van Hees de openingshandeling verrichtte.



De open dag stond in het teken van de ontwikkeling die het bedrijf heeft doorgemaakt. Rik van Hees is in 2005 gestart vanuit een schuur op het ouderlijk bedrijf. Daar heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot wat het nu is: een professionele machinebouwfabriek die oplossingen biedt voor zowel industrie als agrarische ondernemers. De groei van een bedrijf doe je niet alleen. Daarom hing er een levensgroot spandoek met de namen van alle mensen die hebben bijgedragen. Én was er een wand van kuubkisten met daarop de namen van belangrijke klanten.



Het team van Scoren tegen Kanker uit Ens heeft de hele dag volop geholpen, als parkeerwachten en hulp in de catering hadden zij een onmisbare taak. Alles om geld in te zamelen voor Alpe D'Huzes. Van Hees Machinery kijkt terug op een geweldige dag die met het hele team is neergezet. Het was heel bijzonder te ervaren hoe veel belangstelling er is. Ook van mensen die verder niets met de sector van doen hebben. De reacties van de bezoekers waren vol bewondering en heel positief.



Publicatiedatum: