Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Hal 7.1, stand B-03

Ilapak presenteert vijf machines op Fruit Logistica

Bedrijven die op zoek zijn naar een complete verpakkingsoplossing kunnen tijdens de Fruit Logistica een bezoek brengen aan de stand van ILAPAK, actief in het flexibel folie verpakken van versproducten. ILAPAK presenteert zichzelf op Fruit Logistica 2017 met maar liefst vijf machines - twee complete weeg- en verpakkingslijnen én een horizontale flowpacker.



Deze verpakkingslijn kan wel tegen een aardappelstootje
De Ilapak Vegatronic 1000 vormt samen met de Manter 16 V Weger (te zien in Hal 4.1, Stand D-07) een mooi aardappelduo. Doordat deze lijn is ontworpen met het oog op robuustheid kunnen deze beide machines wel tegen een aardappelstootje. Daarnaast kunnen de aardappels worden verpakt in de populaire papier laminaat verpakking met venster, waarin aardappels op een unieke wijze gepresenteerd worden.

Deze verticale verpakker is geschikt voor Pillow, Blokbodem, Quattro en Pouch verpakkingen, maar zal op deze beurs worden getoond met de populaire Papier Laminaat aardappelverpakking met venster. De Vegatronic 1000 is goed te combineren met de Manter 16 V Weger. Met maar liefst 16 weegbakken is deze machine de nieuwste ontwikkeling van Manter.
 



De juiste hoeveelheid sla in 5 soorten zakken.
Dankzij nieuwe technologie biedt de Ilapak-weger WA 14-65 de hoogste snelheden voor het wegen van sla. Waar de sla in een normale weger door 2 weeg- en doseerbakken gaat, heeft deze weger een extra bak waar de sla opgeslagen kan worden die net boven het gewicht uitkomen. De machine onthoudt deze hoeveelheid en gebruikt deze later in het proces. Dit resulteert in minder productverlies en hogere snelheden. De verpakker die bij deze weger past, is de Vegatronic 6000. De weger en deze verpakker zijn onafscheidelijk en zorgen voor een efficiënte weeg- en verpakkingslijn. De Vegatronic 6000 is afgezien van dat de machine verschillende producten kan verpakken, uitgegroeid tot verpakker van sla. Dit komt door de hygiënische constructie en de mogelijkheid om zonder gereedschap snel om te schakelen naar vijf verschillende verpakkingen: Pillow, Blokbodem, Quattro, Easypack en Doystyle.



CARRERA 1000: Pack to the future
De Ilapak's Carrera 1000 maakt het horizontaal verpakken van fruit meer toegankelijk. Het zusje van de Carrera 6000 is namelijk goedkoper en de doorlooptijden zijn korter. Qua hygiëne blijft het gelijk, doordat deze machine ook gemaakt is van roestvrij staal en het ontwerp zo is gemaakt dat het goed kan worden schoon gemaakt. Hierdoor is de verpakker geschikt voor fruit zoals appels, tomaten, perziken, pruimen en kiwi's.



Hal 7.1, stand B-03

Voor meer informatie:
Sarco Packaging
Mark van der Kamp
info@sarcopackaging.com
Tel: (0)418 56 25 53
 
Publicatiedatum: