Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Frigoscandia FLoFreeze en GLAZoFREEZE op online veiling bij Industrial Auctions

Dinsdag 7 februari wordt bij online veilingbureau Industrial Auctions een Frigoscandia FloFreeze en GlazoFREEZE installatie geveild. De FLoFreeze zorgt er voor dat producten snel afzonderlijk ingevroren worden waarna de GlazoFREEZE een ijslaag aanbrengt om het product te beschermen en de houdbaarheid te verbeteren. Momenteel wordt de installatie nog gebruikt om onder andere groenten in te vriezen.


 
Een video inclusief een uitgebreide technische beschrijving en foto's van de installatie zijn beschikbaar op de website www.industrial-auctions.com.
 
Daarnaast sluit donderdag 2 februari ook een online veiling van een vol automatische Dörfel kratten opslag installatie voor ruim 7000 E2 kratten.
 
Industrial Auctions BV, gespecialiseerd in de voeding- en drankenindustrie, organiseert al jaren online veilingen waarbij machines en inventaris verkocht worden aan klanten over de gehele wereld. Alle informatie over het online veilingbureau en over de veilingen is te vinden op de website www.Industrial-Auctions.com.
 
 
Publicatiedatum: