Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Informatieavonden Omnivent en PNO Consultants

Bewaren met subsidie

Op 7, 8 en 9 maart organiseert Omnivent samen met PNO Consultants regionale informatie-avonden over subsidiemogelijkheden voor bewaren. Maak gebruik van de mogelijkheden om uw bedrijf verder te ontwikkelen op het gebied van duurzaam bewaren door innovatie, een upgrade van uw bewaarcomputer of door het inzetten van onze oplossingen voor koelen en bevochtigen. Tijdens deze avonden zet Omnivent in op het delen van kennis op het gebied van relevante subsidieprogramma's. We maken de doornvertaling naar onze techniek en helpen u graag op weg. Ter afsluiting drinken wij graag een drankje samen met u.

De eerste editie zal dinsdag 7 maart gehouden worden bij Restaurant de Passant in Moerdijk. U bent van harte welkom tussen 19:20 en 22:00 uur.

De tweede voorlichtingsavond zal plaatsvinden in Flevoland bij Shortgolf Swifterbant op woensdag 8 maart. Wij sluiten deze sessie over subsidies af bij het party- en congrescentrum Kruisweg Marum in Marum op donderdag 9 maart.

PNO Consultants zijn gespecialiseerd in bankfinanciering, private financieringsmogelijkheden en subsidies. Klik hier voor meer informatie.

Tot ziens op 7,8 of 9 maart!

Klik hier om u aan te melden.
Publicatiedatum: