Mededelingen

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Informatieavonden Omnivent en PNO Consultants

Bewaren met subsidie

Op 7, 8 en 9 maart organiseert Omnivent samen met PNO Consultants regionale informatie-avonden over subsidiemogelijkheden voor bewaren. Maak gebruik van de mogelijkheden om uw bedrijf verder te ontwikkelen op het gebied van duurzaam bewaren door innovatie, een upgrade van uw bewaarcomputer of door het inzetten van onze oplossingen voor koelen en bevochtigen. Tijdens deze avonden zet Omnivent in op het delen van kennis op het gebied van relevante subsidieprogramma's. We maken de doornvertaling naar onze techniek en helpen u graag op weg. Ter afsluiting drinken wij graag een drankje samen met u.

De eerste editie zal dinsdag 7 maart gehouden worden bij Restaurant de Passant in Moerdijk. U bent van harte welkom tussen 19:20 en 22:00 uur.

De tweede voorlichtingsavond zal plaatsvinden in Flevoland bij Shortgolf Swifterbant op woensdag 8 maart. Wij sluiten deze sessie over subsidies af bij het party- en congrescentrum Kruisweg Marum in Marum op donderdag 9 maart.

PNO Consultants zijn gespecialiseerd in bankfinanciering, private financieringsmogelijkheden en subsidies. Klik hier voor meer informatie.

Tot ziens op 7,8 of 9 maart!

Klik hier om u aan te melden.

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© UienNieuws.nl 2018