Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Pio Del Prete investeert in zwarte knoflook

"Na overtuigd te zijn van de betere antioxiderende eigenschappen van zwarte knoflook ten opzichte van traditionele knoflook, besloten wij deze uit Spanje te gaan importeren," legt een woordvoerder van het Italiaanse Pio Del Prete uit. 

Het bedrijf werd in 1950 opgericht en teelt en vermarkt verse en gedroogde knoflook. In de loop der jaren heeft het bedrijf zich gevestigd als leider binnen de sector en zijn assortiment uitgebreid met uien, sjalotten, wortelen en zuidvruchten. Nu voegt Pio del Prete twee nieuwe producten aan zijn assortiment toe: zwarte knoflook en kleine wortelen. De zwarte knoflook is verpakte in een elegante zwarte doos die voorzien is van informatie over de heilzame eigenschappen van het product. De dozen kunnen uitgestald worden in een praktische display. 




Op de binnenlandse markt wordt het product geleverd aan retailers en de cateringbranche. Daarnaast werkt het bedrijf aan snacks van zwarte knoflook.
Pio Del Prete koopt ook bekende rassen in uit binnen- en buitenland, waarna de producten worden verwerkt en verpakt volgens de wensen van de klant.
"Ons doel is producten van hoge kwaliteit leveren waarbij we strenge voedselveiligheidseisen aanhouden, onze processen verbeteren en een vertrouwensband met onze klanten opbouwen," laat een woordvoerder van Pio Del Prete weten (zie foto). Daarnaast besteedt het bedrijf veel aandacht aan details door praktische verpakkingen te ontwikkelen voor de verschillende productcategorieƫn.


Voor meer informatie:
Pio Del Prete Srl
Tel.: (+39) 081 8917323
Fax: (+39) 081 5021299
Email: info@agliodelprete.it
Web:www.agliodelprete.it
Publicatiedatum: