Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eerste witte uien geoogst in Japan

Witte uien staan bekend om hun zoete en sappige smaak en zijn de lokale specialiteit van het Japanse prefectuur Shizuoka. Dankzij de goede weersomstandigheden zijn de uien dit jaar vroeg geoogst en is de export al begonnen.

Witte uien zijn gevoelig voor temperatuurwisselingen, veranderingen in de luchtvochtigheid en ziekten. Aangezien plantuien niet in de handel verkrijgbaar zijn, zorgt iedere teler voor zijn eigen platgoed. Het proces van het kweken van platuien tot aan de oogst van de witte uien neemt drie jaar in beslag.

Publicatiedatum: