Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
John Shuman - Shuman Produce

Vidalia-uienseizoen van start op 12 april

Na het succesvolle uienseizoen van Peru haalt het Amerikaanse Shuman Produce nu zijn zoete uien uit Texas en Mexico. "We kijken uit naar het Vidalia-seizoen dat over vijf weken begint," zegt directeur John Shuman.

De teeltomstandigheden voor Vidalia-uien zijn op dit moment uitstekend. "We hadden een warme herfst met veel zonlicht en daarna een extreem zachte winter," zegt Shuman. Er is daarbij op dit moment heel weinig sprake van ziektes. "Als de weersomstandigheden meewerken, gaan we dit jaar een herhaling zien van het volume en de kwaliteit van de oogst van vorig jaar."


Het begin van het Vidalia-seizoen
Dankzij de uitstekende teeltomstandigheden en de bovengemiddelde temperaturen heeft het Vidalia Onion Advisory Panel met Garry Black van de landbouwcommissie van Georgia besloten om het seizoen voor Vidalia-uien van dit jaar op 12 april van start te laten gaan. 

Shuman Produce begint tijdens het seizoen van dit jaar met zijn How to Speak Southern-campagne, dat op de Southern Exposure-beurs wordt geïntroduceerd. Via social media maakt het bedrijf gebruik van de hashtag #howtospeaksouthern.

John Shuman
Shuman Produce
Tel: 912-557-4477
Publicatiedatum: