Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Fotoreportage

Goede sfeer op Amerikaanse AGF-beurs Southern Exposure

Het Southeastern Produce Council wist van 9 tot 11 maart veel belangstellenden naar het Disney resort in Orlando te trekken waar de driedaagse AGF-vakbeurs Southern Exposure werd gehouden. "Het is een kleinschalige en intieme vakbeurs," legt Stephen Cowan van Mucci Farms uit. "Wat deze beurs zo bijzonder maakt ten opzichte van andere beurzen, is dat er gelegenheid is voor één-op-ééngesprekken tussen retailers en producenten," vervolgt Cowan. "We hebben op donderdag gegolfd met retailers en vrijdagavond zagen we hen terug tijdens het galadiner. Op zaterdag was er tijd voor een tentoonstelling."



"Dit evenement is de perfecte gelegenheid om de banden met kopers aan te halen," vindt Kim Flores van Seald Sweet International. Er zijn veel bezoekers uit de retail- en foodservicebranche aanwezig. "Veel bezoekers komen uit koudere streken en wie wil er nu niet een paar dagen in de zon doorbrengen? Het is een leuke afwisseling voor bezoekers uit Canada en de Verenigde Staten die nog steeds in de sneeuw zitten."

Klik hier voor een fotoverslag



Hoewel het evenement de laatste jaren flink is gegroeid, heeft het zijn intieme karakter weten te behouden. De stands zijn allemaal van gelijke grootte en er is voldoende bier en wijn beschikbaar voor een ontspannen middag. Sommige bedrijven lopen rond over de beurs in plaats van hun producten te exposeren. Dit doen zij niet uit vrije wil maar omdat zij op een wachtlijst staan om als exposant aan de beurs deel te nemen.

Klik hier voor een fotoverslag