Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jan Prinsen spot AGF-vrachtwagens

"Ook eindgebruikers in contact brengen met mooie beelden"

Tholen - "Elke dag rijden er prachtige vrachtwagens rond van groenten en fruit, maar veel van de eindgebruikers zien deze mooie reclames niet. Ik wil eraan meewerken om deze gratis te promoten zodat meer verbruikers in contact komen met de boodschap en beelden van gezonde voeding en hierdoor meer gaan consumeren", vertelt Jan Prinsen van Fresh Food Institute. Sinds kort is hij gestart met een nieuw initiatief, namelijk AGF-vrachtwagens spotten. "De meest wagens rijden toch 's nachts en het is zonde dat niet iedereen ze ziet."



Delen foto's

Jan Prinsen zet zich al jaren in voor een hogere AGF-consumptie. Hierbij maakt hij onder andere gebruik van social media. "Ik heb al verschillende mooie beelden gedeeld via LinkedIn en twitter. Ook op mijn website heb ik een apart gedeelde vrij gemaakt om die wagens te plaatsen. Bedrijven mogen een foto naar mij opsturen en ik zal dit gratis verspreiden op social media en www.belgianfreshfoodinstitute.be."

Voor meer informatie:
Jan Prinsen
Belgian Fresh Food Institute
belgian.fresh.food.institute@gmail.com
www.belgianfreshfoodinstitute.be