Mededelingen

Vacaturesmeer »



Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland




Fotoreportage AGF'ers op Foodexpo.nl Zeeland 2017

Een overvol parkeerterrein en daarmee heel veel enthousiaste geīnteresseerde bezoekers zetten de toon voor een goedbezochte 54e editie van de Foodexpo.nl Zeeland in de Zeelandhallen in Goes. Velen waren weer afgekomen op de wederom goed opgezette horecabeurs met zo'n 10.000 m2 vloer en 220 standhouders.



Er was weer van alles te vinden: van lokaal geproduceerde streekproducten en tot speciale dranken en grootkeuken apparatuur. De grote publiekstrekkers waren natuurlijk de diverse kook- en vakwedstrijden die over deze 2 dagen werden gehouden. Tevens werd door de standhouders een enorme variëteit aan voedsel aangeboden in de vorm van vegetarische hapjes, snacks, tafelzuren, salades en aardappelproducten in de vorm van friet en ook warme chips dit jaar, dus de bezoekers kwamen niks tekort. Ook hadden Bresc en Verstegen weer een aantal kruidenmixen ontwikkeld, deze werden verwerkt in gerechtjes om meteen de smaken en mogelijkheden te laten zien.

AGF.nl bezocht de AGF'ers op de beurs, proefde de sfeer en maakte de volgende fotoreportage.

Auteur: Andrea van den Hoven
Bron: www.agf.nl

Publicatiedatum: 15-3-2017

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

29-3-2017 "Ook in horeca is 100% bio makkelijk haalbaar"
27-3-2017 Avocado-restaurant wil meer vestigingen openen
27-3-2017 Deli XL verandert naam in Bidfood
7-3-2017 Champignons vatten vlam in La Place
7-3-2017 Aardappelrestaurant in Breda serveert aardappelijs
6-3-2017 Bloemkoolburger bij KFC
2-3-2017 Genomineerden Beste Benelux Groentenrestaurants 2017 bekend
28-2-2017 Hoogste omzetgroei voor horeca in 16 jaar tijd
24-2-2017 "Restaurants bestellen meer soorten groenten en groter volume"
22-2-2017 Deliveroo ziet eetgewoontes veranderen door restaurantbezorging
14-2-2017 McDonalds Japan introduceert zoete frites
6-2-2017 Metro Group sluit overname van Pro ā Pro af
6-2-2017 Gratis Vers Inspiratie Platform (VIP) op 27 en 28 maart
3-2-2017 The Foodmaker lanceert biologische kant-en-klare maaltijden
3-2-2017 20 & 21 februari: Masterclass Creatiever Vegetarisch voor chefs
3-2-2017 Saladebar Sla opent binnenkort vijf nieuwe restaurants
3-2-2017 Carrefour gaat voor gemak: nieuw blurringsconcept in Milaan
2-2-2017 Duurzaamheid, gemaksvoeding en bio winnen terrein
31-1-2017 Ziekenhuizen kunnen flink besparen door tegengaan voedselverspilling
25-1-2017 Patatje boerenkool ontstijgt de traditionele snackbar