Mededelingen

Vacaturesmeer »



Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland




Fotoreportage AGF'ers op Foodexpo.nl Zeeland 2017

Een overvol parkeerterrein en daarmee heel veel enthousiaste geďnteresseerde bezoekers zetten de toon voor een goedbezochte 54e editie van de Foodexpo.nl Zeeland in de Zeelandhallen in Goes. Velen waren weer afgekomen op de wederom goed opgezette horecabeurs met zo'n 10.000 m2 vloer en 220 standhouders.



Er was weer van alles te vinden: van lokaal geproduceerde streekproducten en tot speciale dranken en grootkeuken apparatuur. De grote publiekstrekkers waren natuurlijk de diverse kook- en vakwedstrijden die over deze 2 dagen werden gehouden. Tevens werd door de standhouders een enorme variëteit aan voedsel aangeboden in de vorm van vegetarische hapjes, snacks, tafelzuren, salades en aardappelproducten in de vorm van friet en ook warme chips dit jaar, dus de bezoekers kwamen niks tekort. Ook hadden Bresc en Verstegen weer een aantal kruidenmixen ontwikkeld, deze werden verwerkt in gerechtjes om meteen de smaken en mogelijkheden te laten zien.

AGF.nl bezocht de AGF'ers op de beurs, proefde de sfeer en maakte de volgende fotoreportage.

Auteur: Andrea van den Hoven
Bron: www.agf.nl

Publicatiedatum: 15-3-2017

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

22-5-2018 "Uit Japan komen smaken die we in Nederland nog niet kennen"
22-5-2018 Waarom gaat men massaal naar dit avocadorestaurant?
17-5-2018 Man slaat op zijn gezicht door sla en eist megavergoeding
15-5-2018 Librije's Zusje Beste Groenterestaurant in Nederland
9-5-2018 Beste Groentenrestaurant 2018 bekendgemaakt
8-5-2018 Brabantse Wal Asperges van Ossendrecht tot Tokio
4-5-2018 "Aandacht voor groenten en fruit in horeca is nodig"
3-5-2018 Dineren in China
1-5-2018 "Zakenlui schamen zich niet meer om voor een bord vol groenten te kiezen"
1-5-2018 12 chefs creëren aspergefeest in Zwitsterland
30-4-2018 Gastro Star neemt convenience-specialist Sylvain & CO SA over
25-4-2018 Britten zijn anders naar groenten gaan kijken
24-4-2018 Wortelen bereiden in de magnetron
19-4-2018 "Steeds meer leveranciers op Rungis werken samen met lokale telers"
16-4-2018 Bloemkool-, bieten- of spinaziebodem: binnenkort bij 2 pizzaria's in Den Haag
13-4-2018 'Spervuur aan nieuwe gemaksproducten waarbij groente een belangrijk bestanddeel is'
12-4-2018 Dapp Frietwinkel nu ook in Leiden
11-4-2018 Takeaway.com verwerkte 31% meer bestellingen in eerste kwartaal van 2018
10-4-2018 Obers worden overbodig met de Automated Dining
5-4-2018 "EKO-keurmerk 100% is makkelijker dan 60%"