Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
3-4 mei, Las Vegas:

5e Indoor Ag-Con: Presentaties van Driscoll's & MedMen

Ben je een teler, investeerder, onderzoeker, leverancier of heb je gewoon interesse in verticale en gecontroleerde omgevingslandbouw? Dan kun je de volgende Indoor Ag-Con niet missen. Het evenement zal op 3 en 4 mei voor de 5e keer in Las Vegas worden gehouden.

Tijdens het educatieve, tweedaagse netwerkevenement in het Las Vegas Convention Center zal organisator Newbean Capital weer zijn uiterste best doen om de mogelijkheden, uitdagingen en succesverhalen van de ontluikende kasteeltsector te belichten.


Sprekers

Het meer dan 40 sprekers tellende evenement begint vorm te krijgen en naarmate we de datum naderen worden er nog meer interessante sprekers toegevoegd. Onder hen zijn er vertegenwoordigers van teeltbedrijven zoals Tim Heydon van Shenandoah Growers, Ian Justus van Driscoll's, Tim Robinson van Village Farms, Chris Alonzo van Pietro Mushrooms, Damian Solomon van MedMen en Deane Falcone van Fresh Box Farms. Daarnaast zal een uitgebreid aantal technici, onderzoekers, investeerders, leveranciers en andere specialisten het hebben over de huidige uitdagingen, trends en ontwikkelingen. Klik hier voor het complete conferentieprogramma.

Vakbeurs

Naast het sprekersprogramma zal een beursvloer met meer dan 50 stands deelnemers in staat stellen om zich met de nieuwste technologie en materialen voor hun binnenteeltbedrijf bekend te maken. Standplaatsen raken snel vol. Exposanten worden geadviseerd om vandaag nog contact op te nemen met Indoor Ag-Con voor meer informatie over de beschikbare stands. 


Aanmelding

Op 1 april gaan de toegangsprijzen voor Indoor Ag-Con omhoog, dus is het nu tijd om ze tegen korting te verkrijgen en er zeker van te zijn dat je 3-4 mei met toppers uit de kasteeltsector zult kunnen netwerken. Schrijf je hier in!

Nog niet overtuigd? Bekijk HortiDaily's fotoreportage van de editie van vorig jaar om te zien waarom dit evenement niet gemist mag worden voor wie actief is in de kasteelt en de verticale landbouw.
Publicatiedatum: