Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vidalia uien viert vijfentwintigste verjaardag

De Vidalia uien uit Georgia zijn nu officieel beschikbaar voor retail. De uien zijn populair door hun zoete, onderscheidende smaak. Troy Bland, voorzitter van het Vidalia Onion Committee (VOC): "We zijn elk jaar enthousiast als we onze Vidalia's mogen leveren. Dit jaar is echter nog specialer, want we vieren de vijfentwintigste verjaardag van het Vidalia handelsmerk."



De staat Georgia werd in 1992 de officiële eigenaar van Vidalia. Naast de viering van de verjaardag, maakte de VOC ook de nieuwe marketingcampagne bekend: "Only Vidalia". De campagne benadrukt de oorsprong van de Vidalia ui, die al meer dan 80 jaar met de hand werden geteeld. Ook zal tijdens de campagne aandacht besteed worden aan reclame, die gericht is op consumenten en supermarkten. De Vidalia ui is de officiële groentesoort van Georgia. De Vidalia uien nemen 40% van de uienmarkt in beslag. De jaarlijkse waarde van de oogst is ongeveer $150 miljoen (€141,3 miljoen).

Voor meer informatie:
http://vidaliaonion.org
Publicatiedatum: