Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Exclusieve Smart-Fill, voor het automatisch bijvullen van accu’s

Gratis demonstratie op locatie mogelijk met nieuwe Tennant-schrobzuigmachineTennant en WALO introduceren de nieuwe Tennant T500/500E vloer-schrobmachine, voorzien van de  exclusieve Smart-Fill, voor het automatisch bijvullen van accu's.
"De Tennant T550 / T500E achterloop-vloerschrobmachines biedt optimale prestaties en consistente resultaten op vrijwel alle harde vloeroppervlakken terwijl deze de reinigingskosten verlagen doordat de T500/T500e gebruikmaakt van de ec-H2O technologie", vertelt Jan Lodder van WALO."Bedrijven kunnen hun schoonmaakwerkzaamheden nog productiever en consistenter maken door te kiezen voor meerdere schoonmaakkoppen, zoals een orbitale-, disk- en cilindrische kop. Duurzame reinigingstechnologieën die bijdragen tot een schonere, veiligere en gezondere wereld."Lagere Reinigingskosten:

 • Maximaliseert de productiviteit van accu's dankzij de exclusieve Smart-Fill-technologie (octrooi aangevraagd), een optioneel automatisch accu vulsysteem aan boord.
 • Maakt vrijwel elk hard oppervlak schoon en maximaliseer het rendement op de investering dankzij een breed aanbod schoonmaakkoppen, inclusief een orbitale kop van 700 mm breed.


Zorgt voor een gezonde en veilige werkomgeving:
 • Helpt uitval van personeel te verlagen en vereenvoudigt de trainingsvereisten en preventief dagelijks onderhoud dankzij gele aanraakpunten op algemene onderhoudsgedeelten. WALO biedt ook trainingen aan om optimaal van machine gebruik te maken, zodat de gebruikers het maximale rendement uit de machine halen.
 • Vermindert de omgang met dagelijkse chemische en schadelijke schoonmaakmiddelen dankzij optionele ec-H2O NanoClean-technologie.
 • Verbetert de ergonomie voor gebruikers dankzij vernieuwde en verbeterde bediening die de aandrijfknop en snelheidsinstelling eenvoudig binnen handbereik brengen.
 • Voorkomt veiligheidsproblemen vanwege het overlopen van accu's dankzij Smart-Fill automatisch accu's bijvullen, waarbij accu's iedere keer precies genoeg worden gevuld.
 • Elimineert vrijwel volledig de behoefte aan dure schoonmaakmiddelen t.b.v. stripping dankzij het gebruik van de orbitale schrobkop.
 • Vermindert het risico op uitglijden of vallen met het opnieuw ontworpen dweilframe en een geïntegreerde p-trap die wateropname verbetert en waterdruppels na het reinigen voorkomt.
 • Minimaliseer de negatieve invloed op het milieu:
 • Vermindert het gebruik van dagelijkse schoonmaakmiddelen en de benodigde hoeveelheid water dankzij de optionele ec-H2O NanoClean-technologie.
 • Besteed minder tijd aan het proberen om de tank nauwkeurig te vullen dankzij automatisch vullen met de aanwezige waterpeilmonitor. Deze functies garanderen dat de tank optimaal wordt gevuld en schakelt automatisch uit. Alleen beschikbaar op de T500.
 • Reducering van het geluidsniveau tot minimaal 62dBA en maakt overdag schoonmaken zonder te storen mogelijk dankzij de Quiet-Mode™ lage dBA-instelling. Alleen beschikbaar op de T500.Verbeter het imago van uw onderneming:
 • MVO: Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
 • *Vraag een gratis demonstratie of meer informatie op: www.walo.nl
* ec-H2O NanoClean™ technologie is niet ontworpen voor alle soorten vuil, zoals vuil dat een hoge concentratie vetten en oliën bevat. Afhankelijk van het soort vuil is het mogelijk dat conventionele chemische reinigingsmiddelen noodzakelijk zijnPublicatiedatum: 3-5-2017

  

Ander nieuws uit deze sector:

23-3-2018 “De Sparc Apollo X-Ray kan zelfs een kikker tussen de gesneden groenten detecteren”
23-3-2018 Nieuwe palletiseermachine ideaal voor krappe ruimtes
23-3-2018 "70% besparing op arbeidskosten in fabriek dankzij optische sortering"
21-3-2018 Deen heeft appelpers-primeur
19-3-2018 Rugpijn door dozen schuiven? Cobot en exoskelet komen te hulp
14-3-2018 Transparantie in het uitprijzen
14-3-2018 Operators getraind bij Boix Europe
12-3-2018 20 miljoen zakken door palletiseerder bij Wiskerke Onions
12-3-2018 Hoger beroepszaak om belastingplicht sapmachines
9-3-2018 Multihead gekoppeld aan nieuwe robottechnologie
8-3-2018 Alberts Smoothie Station wint award voor Best technology innovation
6-3-2018 Sleever met drie verpakkingen
27-2-2018 TOMRA neemt BBC Technologies volledig over
23-2-2018 Amerikaans appelpakstation installeert efficiëntere verpakkingslijn
22-2-2018 Een sorteermachine voor elk product
20-2-2018 Verpakkingsmachine wint gouden Foodtec Award 2018
13-2-2018 Laser een van de schoonste manieren van coderen
12-2-2018 "Multifunctionele wegers met clippers zorgen voor uniformiteit in machinepark"
7-2-2018 Menno de Boer nieuwe projectmanager ILPRA Benelux
6-2-2018 Unitec levert grote kersensorteerlijn in Chili op