Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Exclusieve Smart-Fill, voor het automatisch bijvullen van accuís

Gratis demonstratie op locatie mogelijk met nieuwe Tennant-schrobzuigmachineTennant en WALO introduceren de nieuwe Tennant T500/500E vloer-schrobmachine, voorzien van de  exclusieve Smart-Fill, voor het automatisch bijvullen van accu's.
"De Tennant T550 / T500E achterloop-vloerschrobmachines biedt optimale prestaties en consistente resultaten op vrijwel alle harde vloeroppervlakken terwijl deze de reinigingskosten verlagen doordat de T500/T500e gebruikmaakt van de ec-H2O technologie", vertelt Jan Lodder van WALO."Bedrijven kunnen hun schoonmaakwerkzaamheden nog productiever en consistenter maken door te kiezen voor meerdere schoonmaakkoppen, zoals een orbitale-, disk- en cilindrische kop. Duurzame reinigingstechnologieŽn die bijdragen tot een schonere, veiligere en gezondere wereld."Lagere Reinigingskosten:

 • Maximaliseert de productiviteit van accu's dankzij de exclusieve Smart-Fill-technologie (octrooi aangevraagd), een optioneel automatisch accu vulsysteem aan boord.
 • Maakt vrijwel elk hard oppervlak schoon en maximaliseer het rendement op de investering dankzij een breed aanbod schoonmaakkoppen, inclusief een orbitale kop van 700 mm breed.


Zorgt voor een gezonde en veilige werkomgeving:
 • Helpt uitval van personeel te verlagen en vereenvoudigt de trainingsvereisten en preventief dagelijks onderhoud dankzij gele aanraakpunten op algemene onderhoudsgedeelten. WALO biedt ook trainingen aan om optimaal van machine gebruik te maken, zodat de gebruikers het maximale rendement uit de machine halen.
 • Vermindert de omgang met dagelijkse chemische en schadelijke schoonmaakmiddelen dankzij optionele ec-H2O NanoClean-technologie.
 • Verbetert de ergonomie voor gebruikers dankzij vernieuwde en verbeterde bediening die de aandrijfknop en snelheidsinstelling eenvoudig binnen handbereik brengen.
 • Voorkomt veiligheidsproblemen vanwege het overlopen van accu's dankzij Smart-Fill automatisch accu's bijvullen, waarbij accu's iedere keer precies genoeg worden gevuld.
 • Elimineert vrijwel volledig de behoefte aan dure schoonmaakmiddelen t.b.v. stripping dankzij het gebruik van de orbitale schrobkop.
 • Vermindert het risico op uitglijden of vallen met het opnieuw ontworpen dweilframe en een geÔntegreerde p-trap die wateropname verbetert en waterdruppels na het reinigen voorkomt.
 • Minimaliseer de negatieve invloed op het milieu:
 • Vermindert het gebruik van dagelijkse schoonmaakmiddelen en de benodigde hoeveelheid water dankzij de optionele ec-H2O NanoClean-technologie.
 • Besteed minder tijd aan het proberen om de tank nauwkeurig te vullen dankzij automatisch vullen met de aanwezige waterpeilmonitor. Deze functies garanderen dat de tank optimaal wordt gevuld en schakelt automatisch uit. Alleen beschikbaar op de T500.
 • Reducering van het geluidsniveau tot minimaal 62dBA en maakt overdag schoonmaken zonder te storen mogelijk dankzij de Quiet-Modeô lage dBA-instelling. Alleen beschikbaar op de T500.Verbeter het imago van uw onderneming:
 • MVO: Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
 • *Vraag een gratis demonstratie of meer informatie op: www.walo.nl
* ec-H2O NanoCleanô technologie is niet ontworpen voor alle soorten vuil, zoals vuil dat een hoge concentratie vetten en oliŽn bevat. Afhankelijk van het soort vuil is het mogelijk dat conventionele chemische reinigingsmiddelen noodzakelijk zijnPublicatiedatum: 3-5-2017

  

Ander nieuws uit deze sector:

17-1-2018 Automatische fruitlabelmachines en voedselveilige labels
16-1-2018 Chinese sorteerlijnen in Middellands Zeegebied.
16-1-2018 Smart Drier van Haith maakt groentenverwerking veiliger
16-1-2018 Beter (af)snijden met nieuwe groentensnijmachine
10-1-2018 ďWeegoplossingen van 0,1 gram tot 60 tonĒ
9-1-2018 Spaanse uienverpakker investeert in weeg- en verpakkingsmachines
8-1-2018 Interne kwaliteit: kansen om de markt te verbeteren
22-12-2017 Nieuwe geavanceerde sorteermachine voor blauwe bessen
19-12-2017 Packaging Automation demonstreert nieuwe traysealer op Fruit Logistica
15-12-2017 Nieuwe naam, logo en kantoor voor Optimum Sorting
13-12-2017 "IndustriŽle sappers werkt volgens mild pers-principe"
7-12-2017 Grimme en Tomra bundelen krachten voor betere sorteeroplossingen
6-12-2017 "Projecten in Mexico schieten als paddenstoelen uit de grond"
5-12-2017 Oplossing voor groeiende vraag naar groentenrijst
4-12-2017 Pouchfiller binnen AGF in opmars
1-12-2017 Zwager Techniek vertegenwoordigt Reepack op Nederlandse markt
30-11-2017 "Met de nieuwe lijn verpakken we 400 bussels in 13 minuten"
22-11-2017 Aspergesteekmachine die kan oogsten in alle weersomstandigheden
21-11-2017 Hongaarse diepvriesproducent verhoogt verwerkingscapaciteit
16-11-2017 Mexico: Eerste aspergebedrijf schakelt over op volautomatisch sorteren en verpakken