Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Exclusieve Smart-Fill, voor het automatisch bijvullen van accu’s

Gratis demonstratie op locatie mogelijk met nieuwe Tennant-schrobzuigmachineTennant en WALO introduceren de nieuwe Tennant T500/500E vloer-schrobmachine, voorzien van de  exclusieve Smart-Fill, voor het automatisch bijvullen van accu's.
"De Tennant T550 / T500E achterloop-vloerschrobmachines biedt optimale prestaties en consistente resultaten op vrijwel alle harde vloeroppervlakken terwijl deze de reinigingskosten verlagen doordat de T500/T500e gebruikmaakt van de ec-H2O technologie", vertelt Jan Lodder van WALO."Bedrijven kunnen hun schoonmaakwerkzaamheden nog productiever en consistenter maken door te kiezen voor meerdere schoonmaakkoppen, zoals een orbitale-, disk- en cilindrische kop. Duurzame reinigingstechnologieën die bijdragen tot een schonere, veiligere en gezondere wereld."Lagere Reinigingskosten:

 • Maximaliseert de productiviteit van accu's dankzij de exclusieve Smart-Fill-technologie (octrooi aangevraagd), een optioneel automatisch accu vulsysteem aan boord.
 • Maakt vrijwel elk hard oppervlak schoon en maximaliseer het rendement op de investering dankzij een breed aanbod schoonmaakkoppen, inclusief een orbitale kop van 700 mm breed.


Zorgt voor een gezonde en veilige werkomgeving:
 • Helpt uitval van personeel te verlagen en vereenvoudigt de trainingsvereisten en preventief dagelijks onderhoud dankzij gele aanraakpunten op algemene onderhoudsgedeelten. WALO biedt ook trainingen aan om optimaal van machine gebruik te maken, zodat de gebruikers het maximale rendement uit de machine halen.
 • Vermindert de omgang met dagelijkse chemische en schadelijke schoonmaakmiddelen dankzij optionele ec-H2O NanoClean-technologie.
 • Verbetert de ergonomie voor gebruikers dankzij vernieuwde en verbeterde bediening die de aandrijfknop en snelheidsinstelling eenvoudig binnen handbereik brengen.
 • Voorkomt veiligheidsproblemen vanwege het overlopen van accu's dankzij Smart-Fill automatisch accu's bijvullen, waarbij accu's iedere keer precies genoeg worden gevuld.
 • Elimineert vrijwel volledig de behoefte aan dure schoonmaakmiddelen t.b.v. stripping dankzij het gebruik van de orbitale schrobkop.
 • Vermindert het risico op uitglijden of vallen met het opnieuw ontworpen dweilframe en een geïntegreerde p-trap die wateropname verbetert en waterdruppels na het reinigen voorkomt.
 • Minimaliseer de negatieve invloed op het milieu:
 • Vermindert het gebruik van dagelijkse schoonmaakmiddelen en de benodigde hoeveelheid water dankzij de optionele ec-H2O NanoClean-technologie.
 • Besteed minder tijd aan het proberen om de tank nauwkeurig te vullen dankzij automatisch vullen met de aanwezige waterpeilmonitor. Deze functies garanderen dat de tank optimaal wordt gevuld en schakelt automatisch uit. Alleen beschikbaar op de T500.
 • Reducering van het geluidsniveau tot minimaal 62dBA en maakt overdag schoonmaken zonder te storen mogelijk dankzij de Quiet-Mode™ lage dBA-instelling. Alleen beschikbaar op de T500.Verbeter het imago van uw onderneming:
 • MVO: Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
 • *Vraag een gratis demonstratie of meer informatie op: www.walo.nl
* ec-H2O NanoClean™ technologie is niet ontworpen voor alle soorten vuil, zoals vuil dat een hoge concentratie vetten en oliën bevat. Afhankelijk van het soort vuil is het mogelijk dat conventionele chemische reinigingsmiddelen noodzakelijk zijnPublicatiedatum: 3-5-2017

  

Ander nieuws uit deze sector:

22-6-2018 Volautomatische dozensluitmachine voor kartonnen verpakkingen
21-6-2018 Wegen, etiketteren, klanten adviseren en transacties met één winkelweegschaal
14-6-2018 Girò lanceert nieuwe verpakkingsmachine EXACT-100
13-6-2018 AGF-schilmachines voor dummies
12-6-2018 Kronen viert 40-jarig bestaan op 27 en 28 september 2018
11-6-2018 Nieuwe sorteermachine voor blauwe bessen
8-6-2018 Nieuwste UV-C tunnel gedemonstreerd op demodag 21 juni
7-6-2018 Universele Poolse sorteerder voor breed scala aan AGF
7-6-2018 Boomgaard aanplanten kan makkelijker
6-6-2018 Munckhof Machinefabriek na 134 jaar overgenomen
6-6-2018 Nieuwe uiensorteer- en verpakkingslijn voor La Motte
23-5-2018 Flevofruit stopt met telen van fruit, sorteerlijn wordt geveild
17-5-2018 "De interne kwaliteit van het fruit is de graadmeter"
16-5-2018 Rainbow Kleinpak breidt machinepark uit met vier Fuji Flowpackers
14-5-2018 Nieuwe appelpakrobot ontwikkeld
14-5-2018 AGF-verwerkingssystemen worden steeds geavanceerder
9-5-2018 Nieuwe sorteermachine voor blauwe bessen
8-5-2018 Nieuwe meloenensnijder op de markt
7-5-2018 Zweedse Grönsakshallen investeert in groentenverwerkingslijn van Kronen
3-5-2018 Aspergerobot krijgt 1,5 miljoen euro aan Europese subsidie