Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
7 juni, Wageningen

AgriFoodTop Symposium over zaaien, oogsten en eten

Op 7 juni vindt het AgriFoodTop Symposium plaats. Dit jaar wordt het samen met TiFN georganiseerd en draait alles om het thema 'Zaaien, oogsten en eten'. Welke resultaten hebben de onderzoeksprojecten van de afgelopen jaren opgeleverd? Hoe is de maatschappij daar wijzer van geworden? Wat heeft de BV Nederland er aan gehad? Waar zien we uitdagingen en kansen en hoe benutten we deze kansen?

Tijdens het AgriFoodTop Symposium vindt ook de finale van Ecotrophelia, de voedselontwerpwedstrijd voor studenten plaats en strijden de onderzoekers van TiFN om de Publication Prize. Er is ook weer een bedrijvenmarkt en gelegenheid om uw netwerk uit te breiden.

In de parallelsessies worden per roadmap de resultaten van 3 à 4 belangrijke projecten gepresenteerd.De selectie van projecten is op dit moment nog in volle gang.

Europese biobased projecten
Het Europese BBI JU-programma versnelt de ontwikkeling van biobased innovaties. Veel Nederlandse bedrijven voeren interessante onderzoeks- en demonstratieprojecten uit, zoals een onderzoeksproject gericht op biobased plastics, een demonstratieproject over biobased meststoffen en een flagship op grootschalig winnen van proteïne uit duurzame bronnen. Tijdens de parallelsessie wordt getoond aan welke biobased innovaties Nederlandse deelnemers werken en waar kansen liggen.

TiFN Publication Prize
Jaarlijks komen tientallen wetenschappelijke publicaties voort uit TiFN-projecten. In korte pitches geven onderzoekers de belangrijkste onderzoeksresultaten uit de publicaties weer en leggen ze uit welke impact hun artikel op de industrie kan hebben.

Communicatie in complexe context
Als de projectresultaten komen, komt het daarna aan op communicatie. Hoe neem je anderen mee in je aanpak? Dat begint bij aansluiting op de belevingswereld van de anderen. Daarvoor neemt Floor de Ruiter, partner van Flying Elephants, u mee in een korte tour langs perspectieven die u kunnen helpen anderen te betrekken bij innovaties en zo de verbinding te maken. Na afloop heeft u handvatten om uw communicatie af te stemmen op uw doelgroep.

Klik hier voor meer informatie en registratie.
Publicatiedatum: