Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Vanaf nu in MIA/Vamil-regeling

Roterende sterwielen Aerostar-Rotation beperkt kans op vollopen

De Einböck Aerostar-Rotation is een wiedeg die beschikt over roterende sterwielen. Dit geeft een intensieve werking, ook in de rij. Als bevestiging van dit verschil valt hij vanaf heden in de MIA/Vamil-regeling A2351 voor Intrarijwieders. Door gebruik te maken van de MIA/Vamil regeling kan een bedrijf afhankelijk van de situatie een groot voordeel doen bij de aanschaf van de Aerostar-Rotation. Met deze stimulering onderschrijft RVO het verschil tussen een traditionele wiedeg en de nieuwe vinding van Einböck.



Loopt niet vol
Door de roterende elementen is de kans op vollopen zeer beperkt. Of het nu gaat om gewasresten, blad of bijvoorbeeld vaste mest, de Aerostar-Rotation rolt er gewoon doorheen. Het is niet meer nodig om tussentijds te stoppen om de machine leeg te plukken. Daarnaast voorkomt het de hopen bij elkaar gesleepte massa op het veld.



Ruim instelbaar

De druk op de individueel geveerde armen van de sterwielen kan vanuit de cabine hydraulisch worden aangepast en een scala informeert de bestuurder over de huidige instelling. De machine kan zo zonder afstappen worden aangepast aan de actuele omstandigheden. Naast de drukinstelling is de framehoogte en rijsnelheid van invloed op de werking.



Voor meer informatie:
Erik Roelofs
Reesink Technische Handel bv
T.: 0575 – 59 94 64
M: 06 – 18 78 01 71
e.roelofs@rth.reesink.nl
www.rth.nl
Publicatiedatum: