Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

London Produce Show gaat volgende week van start

Op woensdag 7 juni zal de London Produce Show geheel in stijl van start gaan met een cocktail receptie die van 18.30 tot 20.30 uur in Grosvenor House in Park Lane gehouden wordt. 

De openingsreceptie wordt gesponsord door Morocco Nadercott Seedless en is het grootste jaarlijkse evenement voor de Britse AGF-sector. Ruim 750 professionals uit de hele wereld hebben hier de gelegenheid tot netwerken in een vijf sterren ambiance, waar zij nieuwe contacten kunnen leggen en bestaande banden aan kunnen halen. 

De dag is gratis te bezoeken voor vertegenwoordigers uit de retail-, groothandels- en foodservicebranche. Geïnteresseerden kunnen zich nog altijd inschrijven via deze link. Na inschrijving heeft men toegang tot de LPS17 Opening Cocktail Reception op 7 juni en de activiteiten op 8 juni,zoals het Thought Leaders Breakfast Panel, de eendaagse Trade Exhibition, educatieve seminars en kookdemonstraties door topkoks. 

Tegen betaling kan er desgewenst op 7 en 9 juni aan overige activiteiten deelgenomen worden. Op 7 juni vindt het Foodservice Forum plaats en is er een workshop getiteld 'UK Market Now & After Brexit' die voorafgaand aan de cocktailreceptie gehouden wordt. Op 9 juni zullen er ter afsluiting van het evenement bedrijfsbezoeken georganiseerd worden.

Voor meer informatie:
Publicatiedatum: