Mededelingen

Vacaturesmeer »



Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland




Amsterdamse zilverui prijkt op nieuwe postzegel

PostNL heeft een nieuw postzegelvel uitgebracht onder de naam 'Nederlandse lekkernijen'. Daarop zijn typisch Nederlandse lekkernijen afgebeeld, variŰrend van de Bossche bol tot aan de Goudse stroopwafel. Ook de Amsterdamse ui prijkt daartussen.
 
De tien lekkernijen zijn gekozen in overleg met het Kenniscentrum Immaterieel Erfgoed Nederland in Utrecht. De tien lekkernijen zijn met beeldvullende kleurenfoto's op het postzegelvel Nederlandse lekkernijen weergegeven. Elke lekkernij wordt op de foto vastgehouden met een of twee handen, in de meeste gevallen in combinatie met een schotel, bord, schaal, doek, doosje of pot. De persoon erachter is wel zichtbaar, maar niet herkenbaar afgebeeld. Op de tabs naast de postzegels is een korte beschrijving opgenomen.

Bron: PostNL

Publicatiedatum: 23-6-2017

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

16-7-2018 Reusachtige paddenstoel ontdekt op Kreta
11-7-2018 De anatomie van de peper: wat zit er in
5-7-2018 Hollandse cherry-trostomaat van teler Royal Pride prijzenpakker in Duitsland
5-7-2018 Juli topmaand voor de zomertruffel
26-6-2018 Waarom is een 'peper' anders dan 'peper'?
25-6-2018 Fruitige nagelkunst, perfect voor de zomer
21-6-2018 Avocado's blijven twee keer zo lang rijp door eetbare coating
19-6-2018 Citrusspray
15-6-2018 Nieuw Haagse biertje gemaakt van kromme komkommers
11-6-2018 Heel Handig: bananen langer houdbaar
1-6-2018 Vijf 'coole' Afrikaanse groenten- en fruitsoorten
29-5-2018 Creatief hakken en snijden
23-5-2018 Stapeltjes eten, nieuwe trend op Instagram
18-5-2018 Tien tips voor een spannend glas water
2-5-2018 Genummerde bes
26-4-2018 Het mysterie van het ontbrekend fruit
24-4-2018 Eenvoudige trucjes om je producten langer vers te houden
23-4-2018 Mythes over de magnetron: wat mag wel en niet?
20-4-2018 "We willen dichter bij de klant staan"
18-4-2018 Varieer met groenten en fruit op de barbecue