Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
10-12 augustus in Dronten

Gratis Frongo's tijdens Meerpaaldagen

De jaarlijkse Meerpaaldagen in Dronten vinden dit jaar plaats van 10-12 augustus. Op dit gratis evenement komen jaarlijks zo'n 15.000 bezoekers af. "Het is een uitgelezen moment om te testen of het product dat je wilt introduceren in de smaak valt", zo zegt directeur van FH Trade (moederbedrijf van Frongo's), AnnĂ© Feil. 


Frongo's.

Frongo
Een Frongo is een gefrituurde uienring met een krokante laag eromheen. De uien die hiervoor gebruikt worden, komen veelal uit de Flevopolder. Anne Feil: "Zo ontstaat een prachtig lokaal product, dat tevens vegetarisch is en perfect bij een glas bier past."

FH Trade is al enkele jaren hoofdsponsor van de Meerpaaldagen. Zo ontstond de mogelijkheid om de gasten van de Meerpaaldagen te trakteren op een gratis snack. Tijdens de Meerpaaldagen worden iedere avond tussen 21.00 en 22.00 uur gratis Frongo's uitgedeeld. 

Bron Fh Trade
Publicatiedatum: